Jäsenasiat

Hotellit ja loma-asunnot

Tietyt yhteistyökumppanit ja hotelliketjut tarjoavat vuosittain Akavalle sopimushintoja. Kannattaa siis aina kysyä yöpyessään Akava-hintaa. Voimassaoleva jäsenkortti tai muu todistus jäsenyydestä esitettävä varausvaiheessa.

Akava-järjestöjen Lomayhdistys - A-lomat ry, www.a-lomat.fi
A-lomat on palvelu- ja tiedotusorganisaatio, joka tarjoaa akavalaisille ja heidän perheilleen hyvää oloa ja jaksamista tukevia, lomaan ja vapaa-aikaan liittyviä palveluita.
A-lomat omistaa mökkejä ja lomaosakkeita, joita se vuokraa akavalaisille. Järjestö myös välittää vuokralle akavalaisten ammattijärjestöjen lomaosakkeita.
A-lomilla on kansainvälisen lomapalvelujärjestön Intervacin edustus. Intervac-kodinvaihtajien jäseneksi voivat liittyä kaikki halukkaat A-lomien kautta.
Yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa tarjoaa akavalaisille ja heidän perheilleen lomia. Lomat ovat teemoitettu: perheille, eläkeläisille, työttömille.
Lisätietoja A-lomien verkkosivuilta.

Holiday Club Resorts Oy, www.holidayclub.fi tarjoaa alennusta vähintään 15 % alennuksen Holiday Club -kylpylähotellien, Villas- ja Chalets-huoneistojen sekä loma-asuntojen päivän hinnoista. Lisäksi Holiday Club voi tarjota kampanjaluonteisesti lisäetuja. Tarvittavan tunnuksen saat Jäsenintranetista, kohdasta Jäsenetutunnukset.

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset, MMA tarjoaa vuokrattavaksi lomahuoneistoja Levillä, Rukalla, Ylläksellä, Tahkolla ja Meri-Teijossa.
Katso tarkemmat tiedot Jäsenintranetista kohdasta Jäsenetutunnukset.

Suomen hostellijärjestö tarjoaa Loimun jäsenille etuja. Majoitusetu Suomen hostelleissa on 10 % normaalista majoitushinnasta. Kansainvälinen hostellikortin saa jäsenhintaan vaikka koko perheelle. Jäsenedut saat todistamalla jäsenyytesi. Parhaiten jäsenyyden todistaminen käy voimassa olevalla jäsenkortilla.

Varaa majoituksesi suoraan hostellit.fi -online palvelussa

  

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2019 Loimu