Jäsenasiat

Lehtiedut

Loimun jäsenenä saat merkittäviä alennuksia alojemme keskeisistä julkaisuista!


Kemia- Kemi -lehti jäsenetu 2020Kemia-lehti

Kemia-Kemi on kemian ja bioalan yleistajuinen ja arvostettu erikoislehti. Monipuolinen lehti on tärkeä tiedonlähde alalla toimiville ja antoisaa luettavaa kaikille luonnontieteistä kiinnostuneille. Painettu Kemia-Kemi -lehti ilmestyy 8 kertaa ja sähköinen uutiskirje 15 kertaa vuodessa.

Vuosikerta Loimun jäsenille 69 euroa (normaalihinta 105 euroa). Tutustu tarkemmin www.kemia-lehti.fi/tilausasiat


Metsälehti - jäsenetuhintaan 2020

Metsälehti

Asiantunteva, sitoutumaton ja aina ajankohtainen Metsälehti on Suomen laajalevikkisin metsäalan julkaisu. Metsälehti ilmestyy 23 kertaa vuodessa sisältäen 15 Metsälehteä ja 8 Metsälehti Makasiinia. Metsälehti Makasiini on tilattavissa myös erikseen. Metsälehti - polku omaan metsään on metsänomistajien ykköslehti, joka tarjoaa hyötytietoa metsästä. Loimun jäsenenä saat Metsälehden tilauksesta 30 prosentin alennuksen. Lehden hinta on Loimun jäsenelle 108 euroa (normaalihinta 155 €).

Metsälehti Makasiini on 8 kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti. Metsälehti Makasiinissa on huomioitu etenkin uudet ja kaupunkilaiset metsänomistajat. Lehti johdattelee metsän omistajuuteen ja hoitoon monipuolisesti ja ymmärrettävästi. Jokaisessa numerossa on oma teemansa.

Loimun jäsenenä saat Metsälehti Makasiinin tilaushinnasta 50 prosentin alennuksen. Lehden hinta on Loimun jäsenelle 46 euroa (normaalihinta 92 €).

Metsäkustannuksen jäsenhintaisen tilauksen voit tehdä täällä: http://www.edutjasenelle.fi/loimu.


Ympäristö ja Terveys -lehti jäsenetuhintaan 2020
Ympäristö ja Terveys -lehti

Lehden keskeisiä aihealueita ovat ympäristötekniikka, ympäristöterveys ja ympäristönsuojelu sekä alan lainsäädännön kehitys. Loimun jäsenenä saat lehden tilaushinnasta 50 prosentin alennuksen.

Lisätiedot täältä. 
Tilausta tehdessäsi kirjoita lisätiedot-kohtaan, että olet Loimun jäsen.

Sivua päivitetty 10.3.2020 

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu