Jäsenasiat

Lehtiedut

Loimun jäsenenä saat merkittäviä alennuksia alojemme keskeisistä julkaisuista!

Kemia-lehti

Kemia-Kemi on kemian ja bioalan yleistajuinen ja arvostettu erikoislehti. Monipuolinen lehti on tärkeä tiedonlähde alalla toimiville ja antoisaa luettavaa kaikille luonnontieteistä kiinnostuneille. Painettu Kemia-Kemi -lehti ilmestyy 8 kertaa ja sähköinen uutiskirje 15 kertaa vuodessa.

Vuosikerta Loimun jäsenille 69 euroa (normaalihinta 105 euroa). Tutustu tarkemmin www.kemia-lehti.fi/tilausasiat

Ympäristö ja Terveys -lehti

Lehden keskeisiä aihealueita ovat ympäristötekniikka, ympäristöterveys ja ympäristönsuojelu sekä alan lainsäädännön kehitys. Loimun jäsenenä saat lehden tilaushinnasta 50 prosentin alennuksen.

Lisätiedot http://www.ymparistojaterveys.fi/lehdet/ymparisto-ja-terveys-lehti/
Tilausta tehdessäsi kirjoita lisätiedot-kohtaan, että olet Loimun jäsen.

Metsäkustannuksen lehtiedut

Asiantunteva, sitoutumaton ja aina ajankohtainen Metsälehti on Suomen laajalevikkisin metsäalan julkaisu. Metsälehti ilmestyy 23 kertaa vuodessa sisältäen 15 Metsälehteä ja 8 Metsälehti Makasiinia. Metsälehti Makasiini on tilattavissa myös erikseen. Metsälehti - polku omaan metsään on metsänomistajien ykköslehti, joka tarjoaa hyötytietoa metsästä. Loimun jäsenenä saat Metsälehden tilauksesta 30 prosentin alennuksen. Lehden hinta on Loimun jäsenelle 96,60 euroa (normaalihinta 138 €).

Metsälehti Makasiini on 8 kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti. Metsälehti Makasiinissa on huomioitu etenkin uudet ja kaupunkilaiset metsänomistajat. Lehti johdattelee metsän omistajuuteen ja hoitoon monipuolisesti ja ymmärrettävästi. Jokaisessa numerossa on oma teemansa.

Loimun jäsenenä saat Metsälehti Makasiinin tilaushinnasta 50 prosentin alennuksen. Lehden hinta on Loimun jäsenelle 40 euroa (normaalihinta 80 €).

Metsäkustannuksen jäsenhintaisen tilauksen voit tehdä täällä: http://www.edutjasenelle.fi/loimu.


 

 

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu