Jäsenasiat

Vakuutusedut

Loimun jäsenetuvakuutukset ovat vakuutusyhtiö Turvassa. Vakuutusten tarkat tiedot ja vakuutusehdot löydät Turvan verkkosivuilta.

Alla mainitut vakuutukset sisältyvät jäsenmaksuun:

  • Matkustajavakuutus vapaa-ajan matkoille
    Liiton jäsenkortti/mobiilijäsenkortti käy vakuutustodistuksena. Tarvittaessa voit tilata matkustajavakuutustodistuksen Turvan verkkosivuilta.
  • Järjestövakuutus
    Liiton järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa liiton jäsenenä olet vakuutettuna Järjestövakuutuksessa.
  • Ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus
    Vakuutettuina ovat toisen palveluksessa työ- tai virkasuhteessa olevat liiton jäsenet ja opiskelijajäsenet sekä apurahatutkijat tutkimustyötä koskevissa asioissa. Vakuutettuina ovat myös liittoon kuuluvat itsenäiset ammatinharjoittajat ja yrittäjät, joiden palveluksessa ei ole työntekijöitä. Vakuutettuina ovat liiton sääntöjen mukaisesti jäsenmaksun suorittaneet jäsenet, jotka ovat olleet kuusi edellistä kuukautta liiton jäseninä.

Jäsenmaksuun sisältyvien vakuutusten lisäksi Turva myöntää alennusta muista vapaaehtoisista vakuutuksista esim. kotivakuutus, auto- ja henkilövakuutukset. Lue lisää

If Vahinkovakuutusyhtiö Oy

Järjestöasiakkaan edut: Primus-henkivakuutus ja -tapaturmavakuutukset, sekä muut If:n tarjoamat vakuutusedut. Lue lisää

Muut vakuutusedut

Työntekijäin ryhmähenkivakuutus

Valtakunnalliset työmarkkinajärjestöt ovat sopineet kuolemavaraturvan järjestämisestä työntekijöille. Vakuutuksen ottaa työnantaja, joka huolehtii myös vakuutuksen kustannuksista.

Velvollisuus vakuutuksen ottamisesta koskee kaikkia niitä työnantajia, joita sitovassa työehtosopimuksessa tai joiden alalla voimassa olevassa yleisessä valtakunnallisessa työehtosopimuksessa on ryhmähenkivakuutusta koskevat määräykset. Lue lisää

 

Turvan maksuaikaetu lomautetuille ja työttömille

Lue lisää täältä.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu