Jäsenasiat

Jäsenvakuutukset

Loimun jäsenten jäsenetuvakuutukset ovat vakuutusyhtiö Turvassa.

Lisätietoja Turvan vakuutuspalveluista saat Turvan palvelunumerosta 01019 5110 tai toimipisteistä. Vakuutusten ehdot ja tuoteselosteet löytyvät liiton jäsenille räätälöidyiltä internetsivuilta LINKKI

TaskuTurva

Vakuutusturva kulkee kätevästi aina mukanasi TaskuTurva-sovelluksessa. TaskuTurva on Turvan asiakkaiden ja Turvan vakuuttamien ammattiliitojen jäsenten oma mobiilisovellus. Sen avulla tunnet vakuutusturvasi entistä paremmin ja voit tarkastella vakuutuksiasi missä ja milloin vain. Katso latausohjeet ja lisätiedot:
LINKKI

Vapaa-ajan matkustajavakuutus

Vakuutettuina ovat liiton alle 68-vuotiaat varsinaiset jäsenet ja opiskelijajäsenet. Vakuutus on voimassa sen vuoden loppuun saakka, jonka aikana jäsen jää pysyvälle eläkkeelle, kuitenkin enintään sen vuoden loppuun saakka, jonka aikana jäsen täyttää 68 vuotta.

Vakuutettuina ovat myös vakuutetun mukana matkustavat alle 20-vuotiaat lapset. Lapsilla tarkoitetaan vakuutetun omia lapsia ja lapsenlapsia, vakuutetun puolison lapsia sekä vakuutetun kanssa vakinaisesti samassa taloudessa asuvia lapsia.

Vakuutus on voimassa

Suomesta ulkomaille tehtävillä vapaa-ajanmatkoilla sekä vapaa-ajalla tehtävillä kotimaanmatkoilla, jotka ulottuvat vähintään 50 kilometrin etäisyydelle vakuutetun asunnosta, työpaikasta tai vapaa-ajan asunnosta. Vakuutus on voimassa yhtäjaksoisesti enintään 45 vuorokautta matkan alkamisesta.

Matkustajavakuutuskortti

Loimun mobiilijäsenkortti toimii myös matkustajavakuutuskorttina. Muista pitää kortti matkalla mukana ja esitä se hoitolaitoksessa. Turvan TaskuTurva-mobiilisovellus toimii myös matkustajavakuutuskorttina. Tarvittaessa voit tilata matkustajavakuutustodistuksen Turvan verkkosivuilta ja todistus tulee sähköpostiin vuorokauden kuluessa. 

Järjestövakuutus

Järjestövakuutus on voimassa järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa kaikkialla maailmassa. Vakuutettuina ovat liiton jäsenet. Vakuutusehdoista poiketen matkustajavakuutuksessa ei noudateta 70 vuoden yläikärajaa.

Järjestövakuutus sisältää matkustajavakuutuksen, matkatavaravakuutuksen, matkavastuuvakuutuksen sekä matkaoikeusturvavakuutuksen. Lisätiedot

Ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus

Vakuutetut

Vakuutettuina ovat toisen palveluksessa työ- tai virkasuhteessa olevat liiton jäsenet ja opiskelijajäsenet sekä apurahatutkijat tutkimustyötä koskevissa asioissa. Vakuutettuina ovat myös liittoon kuuluvat itsenäiset ammatinharjoittajat ja yrittäjät, joiden palveluksessa ei ole työntekijöitä.

Oikeusturvavakuutuksen piirissä ovat liiton sääntöjen mukaisesti jäsenmaksun suorittaneet jäsenet, jotka ovat olleet kuusi edellistä kuukautta liiton jäseninä.

Oikeusturvavakuutuksen käytön edellytyksenä on liiton etukäteen antama kirjallinen suostumus ennen asiaa hoitavan asiamiehen palkkaamista. Lue lisää

Turvan maksuaikaetu työttömälle tai lomautetulle jäsenelle

Mikäli työttömyys tai lomautus kohtaa, Vakuutusyhtiö Turva joustaa asiakkaidensa vakuutusmaksuissa. Turva myöntää pyynnöstä työttömälle tai lomautetulle ammattiliiton jäsenelle kuuden viikon korottoman lisämaksuajan vakuutusmaksuihin. Maksuaikaa saadakseen työttömäksi jääneen tai lomautetun Turvan asiakkaan tulee laskun saadessaan ottaa yhteyttä Turvan asiakaspalveluun, josta hän saa tarkemmat toimintaohjeet.

Turva palvelee asiakkaitaan nyt verkossa, puhelimessa ja chatissa. Ajanvarauspalvelussa voi varata ajan puhelin- tai verkkotapaamiseen.

Turvan yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Turvan maksuaikaetu lomautetuille ja työttömille

Lue lisää täältä.

 
 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu