Jäsenasiat

Jäsenvakuutukset

Loimun jäsenten jäsenetuvakuutukset ovat vakuutusyhtiö Turvassa.

Lisätietoja Turvan vakuutuspalveluista saat Turvan palvelunumerosta 01019 5110 tai toimipisteistä. Vakuutusten ehdot ja tuoteselosteet löytyvät liiton jäsenille räätälöidyiltä internetsivuilta LINKKI

TaskuTurva

Vakuutusturva kulkee kätevästi aina mukanasi TaskuTurva-sovelluksessa. TaskuTurva on Turvan asiakkaiden ja Turvan vakuuttamien ammattiliitojen jäsenten oma mobiilisovellus. Sen avulla tunnet vakuutusturvasi entistä paremmin ja voit tarkastella vakuutuksiasi missä ja milloin vain. Katso latausohjeet ja lisätiedot:
LINKKI

Vapaa-ajan matkustajavakuutus

Vakuutettuina ovat liiton alle 68-vuotiaat varsinaiset jäsenet ja opiskelijajäsenet. Vakuutus on voimassa sen vuoden loppuun saakka, jonka aikana jäsen jää pysyvälle eläkkeelle, kuitenkin enintään sen vuoden loppuun saakka, jonka aikana jäsen täyttää 68 vuotta.

Vakuutettuina ovat myös vakuutetun mukana matkustavat alle 20-vuotiaat omat lapset sekä vakuutetun kanssa samassa taloudessa asuvat alle 20-vuotiaat lapset.

Vakuutus on voimassa

Suomesta ulkomaille tehtävillä vapaa-ajanmatkoilla. Vakuutus on voimassa yhtäjaksoisesti enintään 45 vuorokautta matkan alkamisesta. Vapaa-ajalla tehtävillä kotimaanmatkoilla, jotka ulottuvat vähintään 50 kilometrin etäisyydelle vakuutetun asunnosta, työpaikasta tai vapaa-ajan asunnosta.

Matkavakuutuskortti

Oma jäsenkorttisi toimii myös matkavakuutuskorttina. Muista pitää kortti matkalla mukana ja esitä se hoitolaitoksessa. Paperimuotoisen lomakkeen voit tulostaa Jäsenintranetista kohdasta Lomakkeet. Lisätiedot

Liittoturvavakuutus järjestötehtävissä

Liittoturvavakuutus on voimassa järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa kaikkialla maailmassa.
Vakuutettuina ovat liiton jäsenet. Vakuutusehdoista poiketen matkustajavakuutuksessa ei noudateta 70 vuoden yläikärajaa.

Liittoturvavakuutus sisältää matkustajavakuutuksen, matkatavaravakuutuksen ja matkavastuuvakuutuksen. Lisätiedot

Ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus

Vakuutetut

Vakuutettuina ovat toisen palveluksessa työ- tai virkasuhteessa olevat liiton jäsenet ja opiskelijajäsenet sekä apurahatutkijat tutkimustyötä koskevissa asioissa. Vakuutettuina ovat myös liittoon kuuluvat itsenäiset ammatinharjoittajat ja yrittäjät, joiden palveluksessa ei ole työntekijöitä.

Oikeusturvavakuutuksen käytön edellytyksenä on liiton etukäteen antama kirjallinen suostumus ennen asiaa hoitavan asiamiehen palkkaamista. Lue lisää

 

 

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu