Jäsenyhdistykset

Loimun paikallistoiminta

Loimulaiset yhdistysseminaarissa

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimussa on laaja paikallinen jäsenyhdistysten verkosto. Loimussa on 44 valtuuston hyväksymää jäsenyhdistystä, joista 16 on alueellisia, 20 toimiala- tai työpaikkayhdistyksiä ja 7 opiskelijayhdistyksiä.

Jäsenyhdistystoiminnan tavoitteena on Loimun jäsenille suunnattu aktiivinen, jäsenlähtöinen ja matalan kynnyksen paikallistoiminta. Yhdistykset järjestävät jäsenilleen retkiä, koulutuksia ja muuta sellaista toimintaa, minkä jäsenistö näkee tarpeelliseksi. Loimu tukee jäsenyhdistysten toimintaa taloudellisesti ja toiminnallisesti.

Yhdistysten toimintaa rahoitetaan Loimun myöntämällä yhdistysavustuksella ja osallistumismaksuilla. Lisäksi osalla jäsenyhdistyksistä on oma, Loimun jäsenmaksusta erillinen, pieni jäsenmaksunsa, jonka suuruus vaihtelee kymmenestä eurosta muutamaan kymmeneen euroon.

Yhdistykseen kuuluminen ei vaikuta Loimun jäsenyyteen, sillä Loimun jäsenyys on suora henkilöjäsenyys. Yhdistyksiin kuuluminen on Loimun jäsenille vapaaehtoista.

Loimun jäsenyhdistykset on listattu verkkosivuillamme.  Miten voin liittyä jäsenyhdistykseen?

Jäsenyhdistyksiin liittyminen on helppoa. Voit ilmoittaa halustasi liittyä jäsenyhdistykseen Loimun jäsenintran verkkoasioinnin kautta. Jäsenyhdistyksen hallitus käsittelee jäsenhakemuksesi ja palaa sinulle asiaan.

Halutessasi voit olla myös yhteydessä suoraan yhdistyksen puheenjohtajaan. Yhdistysten puheenjohtajien yhteystiedot saa tarvittaessa Loimusta Eila Ruonalalta (eila.ruonala (at) loimu.fi).

Tervetuloa mukaan Loimun paikallistoimintaan!Onko yhdistyksenne kiinnostunut liittymään Loimun yhdistysjäseneksi?

Loimun yhdistysjäsenyys tuo mukanaan monia etuja. Mikäli yhdistyksenne toimii loimulaisella alalla ja jäsenistöstänne merkittävä osa on loimulaisia, kannattaa tutustua Loimun yhdistysjäsenyyteen. Yhdistysjäsenyys tuo teille Loimun toiminnallisen ja taloudellisen tuen toimintaanne sekä muiden jäsenyhdistysten luoman tukiverkoston. Loimun yhdistysjäsenet hyväksyy Loimun valtuusto.

Tutustukaa ainakin seuraaviin sivuihin:

Yhdistystoiminnan linjauksia

Miten yhdistykset liittyvät Loimuun?

Tukea yhdistystoimintaan

 

Sivua päivitetty 30.9.2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoa yhdistysjäsenyyden hakemisesta


Materiaalia vuonna 2016 pidetyistä Loimun yhdistystoiminnan käynnistämiseen liittyvistä seminaareista:

Meista tulee Loimu jatkoseminaari 3.10.2016.pdf 

Verkkoseminaari 5.10.2016
Loimun esittely, yhdistyksen perustaminen, sääntömuutos ja yhdistyksen perustaminen.

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2021 Loimu