Tilaa e-lasku, osallistut arvontaan

Tiesitkö, että voit maksaa jäsenmaksusi helposti ja turvallisesti e-laskulla? Vaihtamalla paperilaskusta e-laskuun maksat jäsenmaksusi joustavasti ja ympäristöystävällisesti.
Arvomme 20 kappaletta 50 euron lahjakorttia kaikkien jäsenten kesken, jotka maksavat jäsenyytensä e-laskulla 15.12.2022 mennessä. Tutustu miten voit siirtyä e-laskutukseen!

E-lasku ei tuota ylimääräistä paperia ja sen summakin mukautuu helposti jäsenmaksussa tapahtuviin muutoksiin.  Jos et vielä ole e-laskun piirissä, suosittelemme sinua tilaamaan e-laskuehdotuksen verkkopankkiisi viipymättä.

Lahjoitamme jokaisesta vuoden 2022 aikana tehdystä uudesta e-laskutilauksesta 5 euroa 4H:n Taimiteko- hankkeelle, jossa työllistetään nuoria metsänistutukseen.

Lisäksi viimeistään 15.12.2022 e-laskun tilanneiden ja kaikkien e-laskulla jäsenmaksunsa maksavien kesken arvotaan 20 kappaletta 50 euron suuruisia SuperLahjakortteja.

Lue lisää: Miten tilaan e-laskuehdotuksen omaan verkkopankkiini?

 • Loimun jäsenet voivat osallistua arvontaan maksamalla vuoden aikana jäsenmaksunsa e-laskulla tai tilaamalla e-laskun viimeistään 15.12.2022. Kampanja-aika on 15.12.2022 asti. Kaikkien E-laskulla jäsenmaksunsa maksavien keskuudessa arvotaan 20 kappaletta 50 euron Superlahjakorttia!

  Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti viimeistään tammikuun 2023 aikana.

  Arvonnan suorittaminen ja voitosta ilmoittaminen

  Arvonta suoritetaan viimeistään 31.12.2022. Voitosta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa edellä mainitusta arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja.

  Arvontaan saavat osallistua luonnolliset henkilöt. Järjestäjän työntekijät ja heidän perheensä eivät kuitenkaan voi osallistua arvontaan.

  Henkilötietojen käsittely

  Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään tietosuojasäännösten, muun lainsäädännön ja Loimun tietosuojaselosteen mukaan.

  Muut arvonnan säännöt

  Palkintojen voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkintoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista pois lukien arpajaisvero, jonka maksaa järjestäjä.

  Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä tällä kampanjasivulla.