Päivitä tietosi ja voit voittaa Jopon!

Tarkista ja tarvittaessa päivitä omat jäsentietosi ja pysy ajan tasalla!

Milloin olet viimeksi käynyt kurkkaamassa ja päivittämässä jäsentietosi? Ovatko työpaikka- ja opiskelutietosi ajan tasalla? Löytävätkö kaikki Loimun ja oman jäsenyhdistyksesi tärkeät viestit perille oikeaan sähköpostiosoitteesi? Oletko tarkistanut jäsenmaksutilanteesi tai päivittänyt mahdolliset jäsenmaksun alennusperusteet? 

Käy 25.3.2024-17.4.2024 välisenä aikana tarkistamassa ja tarvittaessa päivittämässä omat jäsen- ja yhteystietosi kirjautumalla OmaLoimuun. Osallistut samalla automaattisesti Jopon arvontaan ja pysyt parhaiten mukana liiton menossa. Voit jo huhtikuussa päästä viilettämään uudella, hienolla menopelillä!  

Arvonnan palkintona on 1-vaihteinen punainen 24-tuumainen uusi Jopo, sekä pyöräilykypärä takaamaan turvalliset kilometrit. Pyörän ja kypärän tarjoaa yhteistyökumppanimme vakuutusyhtiö Turva. Lue lisää jäsenvakuutuksistasi ja eduistasi www.turva.fi/loimu  

Ajantasoisten tietojen ansioista pystymme valvomaan jäsentemme etua ja palvelemaan jäseniämme entistä tehokkaammin sekä räätälöimään jäsenten elämäntilanteeseen sopivia palveluita. Lisäksi Loimu-lehti ja muut ajankohtaiset viestit tavoittavat sinut, kun yhteystietosi ovat kunnossa.

Onnea arvontaan!

Näin päivität jäsentietosi

 • Kirjaudu OmaLoimuun pankkitunnuksillasi tai tilaamalla salasanan sähköpostiisi.
 • Jos olet unohtanut salasanasi tai tunnuksesi, katso ohjeet täältä
 • OmaLoimussa voit selata omia tietoja sekä päivittää perustietojasi kohdassa ”Omat tiedot”.Jos haluat esimerkiksi päivittää työnantajatietosi, valitse Työsuhteet-välisivulta valmiina olevavasta valikosta oma työnantajasi. Ellei sitä ole valikossa, klikkaa ”Työnantajaani ei löydy”, ja ilmoita työnantajan nimi ja yhteystiedot.
 • Tee tarvittaessa muutokset.
 • Muista lopuksi tallentaa muutokset.
 • Jos päivitettäviä tietoja ei ole, klikkaa ”Jäsentietoni ovat ajan tasalla. Osallistun arvontaan.”

 • Arvonnan järjestää Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry.

  Loimun jäsenet voivat osallistua arvontaan kirjautumalla OmaLoimuun. Kampanja-aika on 25.3.2024-17.4.2024. Kaikkien kilpailuaikana osallistuneiden jäsenten kesken arvotaan 1 punainen 24-tuumainen, 1-vaihteinen Jopo. Pyörän mukana voittajalle tulee myös pyöräilykypärä.

  Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti huhtikuun 2024 lopussa. Jopon toimitus sovitaan voittajan kanssa erikseen. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi. Loimu maksaa arpajaisveron.

  Jopo-yhtiö ei liity arvontaan millään tavalla.

  Arvonnan suorittaminen ja voitosta ilmoittaminen

  Arvonta suoritetaan viimeistään 28.4.2024. Voitosta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa edellä mainitusta arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja.

  Arvontaan saavat osallistua luonnolliset henkilöt. Järjestäjän työntekijät ja heidän perheensä eivät kuitenkaan voi osallistua arvontaan.

  Henkilötietojen käsittely

  Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään tietosuojasäännösten, muun lainsäädännön ja Loimun tietosuojaselosteen mukaan.

  Muut arvonnan säännöt

  Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkintoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista pois lukien arpajaisvero, jonka maksaa järjestäjä.

  Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä tällä kampanjasivulla.