tuulakilpelainen

Loimutellen!

Loimuaikaa on nyt eletty tovi ja asiat, tavarat, koneet ja huonekalut alkavat asettua paikoilleen Aikatalon konttorissamme.

Loimu-lehdessä käsitellään ajankohtaisia asioita ja sekä hankkeita, joissa myös Loimun jäsenet työskentelevät. Työelämällä on oma osionsa, jossa kerrotaan esim. millaisissa työpaikoissa ja millaisissa ammateissa loimulaiset työskentelevät. Myös työhyvinvointi ja siihen liittyvät erilaiset asiat ovat tärkeitä ja tietysti kerromme myös Loimun omista asioista ja tapahtumista. Edunvalvonnassa seuraamme kaikkien sektoreiden uutisia ja tapahtumia.

Loimun uutisissa on valtuustonvaaleista, joiden ehdokasasettelu päättyy jo 28.2.2017. Äänestys on huhtikuussa, voit tutustua ehdokkaisiin vaalikoneessa. Mikset itse asettuisi ehdolle!

ScenoProt hankeen tavoite on saada meidät suomalaiset syömään ruokaa, jonka proteiinikoostumus on optimoitu. Näin kansanterveys kohenisi ja diabeteksen ja syövän esiintyminen alenisi. Lisäksi tällainen ruokaa on maukasta, terveellistä ja kestävästi tuotettua ruokaa.

Suomalaisen työelämän suuria ongelmia on työpaikoilla tapahtuva epäasiallinen kohtelu. Työpaikoilla pitää olla nollatoleranssi kiusaamisen suhteen. Se vaatii kuitenkin paljon työtä ja yhteisiä sääntöjä, joita kaikki sitoutuvat noudattamaan. Miksi työtoverit hyväksyvät epäsiallista käytöstä? Työterveyslaitoksen Kohti sopuisaa työyhteisöä tutkimus- ja kehittämishankkeessa pyritään siihen, että ihmiset eivät hyväksy kiusaamista ja että siihen puututaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Näistä ja monista muista aiheista voit lukea tästä ensimmäisestä Loimusta.

On suuri ilo ja kunnia päästä tekemään lehteä näin monipuoliselle jäsenkunnalle ja näin monipuolisesta jäsenkunnasta.

Tuula Kilpeläinen • päätoimittaja

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.