ymparistojaterveyslehti

Uusi jäsenetu

Loimun jäsenenä saat 50 prosentin alennuksen Ympäristö ja Terveys -lehden tilaushinnasta. Lehden artikkeleiden kirjoittajat ovat alan eturivin asiantuntijoita. Ympäristö ja Terveys-lehden keskeisiä aihealueita ovat ympäristötekniikka, ympäristöterveys ja ympäristönsuojelu sekä alan lainsäädännön kehitys.

Ympäristö ja Terveys -lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Jokaisen lehden pääteeman lisäksi lehdessä tiedotetaan ajankohtaisista ympäristöalaan liittyvistä asioista. Lehti järjestää myös ympäristöaiheisia tapahtumia, koulutuksia sekä julkaisee alan kirjallisuutta.

Lue lisää ymparistojaterveys.fi/lehdet/ytlehti/

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.