Kolumni

vainio

Jäsenet mukaan Loimun toimintaan!

Kevätpäivä painuu mailleen. Aihepiiriin liittyen voisin kuvailla, kuinka aurinko loimuten painuu horisontin taa. Aurinkoinen viikonloppu kuitenkin muuttui lumisateiseksi tiistai-illaksi eli jääköön kuvailut toiseen kertaan.

Kirjoittaessani tätä vaalitoimikunta pitää samaan aikaan kokoustaan ja kun lehti ilmestyy, niin Loimun ensimmäiset valtuustovaalit ovat jo käynnissä. Jos et ole vielä äänestänyt, niin käypä netissä äänestämässä. Sillä – kuten vanha viisaus sanoo – vain äänestämällä voit vaikuttaa! Näissä vaaleissa valitaan valtuusto, joka tulee määräämään Loimun toiminnan suuntaviivat – jatketaanko vanhoilla taustaliitoista totutuilla tavoilla, vai luodaanko jotain uutta?

Loimun nykyinen hallitus pitää seminaarin maaliskuun loppupuolella; siellä tullaan suunnittelemaan muun muassa kuinka Loimussa edetään koulutuspolitiikan tai elinkeinopolitiikan saroilla ja millä tavoin teitä, jäsenistöämme voitaisiin osallistaa Loimun toimintaan. Tavoitteena on, että jäsenistö pääsisi entistä paremmin mukaan liiton toimintaan ja vaikuttamaan siihen. Laittakaa ideoita meille tulemaan. Seminaarissa valmistellaan myös tulevaa uuden toiminnanjohtajan pestaamista.

Omalta kannaltani Loimun toiminta vaikuttaa käynnistyneen kohtuullisen hyvin, vaikka esimerkiksi jäsenpalvelupuolella on ollut melkoisesti ruuhkaa ja sähköposteja on ollut välillä jonossa satoja odottamassa vastausta. Henkilöstö on kuitenkin venynyt ja yrittänyt parhaansa saadakseen asiat rullaamaan ja ovat siinä onnistuneet. Samoin Loimun lehden ensimmäinen numero on nähnyt päivänvalon ja mielestäni se oli sisällöltään erinomainen – juttuja oli monilta loimulaisilta aloilta. Hallitus on kokoontunut säännöllisesti ja näin alussa kokoukset ovat olleet pitkiä, kun on ollut paljon uusia soviteltavia ja päätettäviä asioita. Onneksi Loimun uusien toimitilojen remontti valmistui ajoissa ja onnistuneesti ja neuvotteluhuoneessa ilma riittää pitkissäkin kokouksissa. On mielenkiintoista ja omalla tavallaan antoisaa olla mukana Loimun hallitustyöskentelyssä ja toivon, että tämä työ jatkuisi.

Kun saat tämän lehden käteesi, kevät on jo puolessa välissä ja saamme nauttia loimuavista auringonlaskuista ja nousuista. Niitä odotellessa toivotan teille kaikille mukavaa Pääsiäistä!•

Jouni Vainio • Loimun 1. varapuheenjohtaja

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.