promoottorit

Loimun kampuspromoottorit kävivät keväällä kouluttautumassa Loimun toimistolla. Takana vasemmalta oikealle Jessica Hokkanen ja Annastiina Rytkönen. Eturivissä vasemmalta oikealle Anna Jolkkonen ja Maj Rasilainen.

 

Lisää Loimua kampuksille!

Loimun järjestötiimi ja opiskelijakenttä saivat vuodenvaihteessa tuekseen neljä uutta tekijää, kun Loimun kampuspromoottorit aloittivat tehtävissään. Heidän avullaan Loimu on entistä paremmin läsnä opiskelijoiden keskuudessa.

Jessica Hokkanen on kolmannen vuoden ympäristöbiologian opiskelija Turusta. Sivuaineina hän lukee hallintoa ja maantiedettä. Jessica haaveilee urasta ympäristöhallinnossa tai jossakin luontoon ja ympäristöön suuntautuneessa järjestössä. Kaksikieliselle Jessicalle Turun opiskelijakentän kaksikielisyys ei ole ongelma, mutta ainejärjestöjen suuri määrä tuo oman haasteen hänen työhön. Onneksi Turussa on aktiivinen ja huippuosaava paikallisjärjestön hallitus mukana toiminnassa. Jessica kertoo oppineensa kevään aikana paljon järjestötoiminnasta, ammatillisesta järjestäytymisestä ja Loimusta. Myös yleiset työelämätaidot kuten organisointi, viestintä ja johtaminen ovat olennainen osa Jessican työtä.

Joensuussa Loimun kampuspromoottorina toimiva Anna Jolkkonen on varsinainen tehopakkaus sekä neljännen vuoden metsätieteiden opiskelija Itä-Suomen yliopistosta. Kiinnostus oman liiton toimintaa kohtaan heräsi jo varhain opiskelujen alkaessa ja Anna onkin toiminut opiskelija-asiamiehenä jo vuodesta 2015, ensin Metsänhoitajaliitossa ja nyt Loimussa. Vuoden 2017 alusta vastuualuetta laajennettiin Loimun myötä myös Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampukselle. Anna kokee, että Loimun myötä toiminta on tehostunut ja kykenemme kehittämään toimintaamme paremmin ja vastaamaan opiskelijajäseniemme toiveisiin paremmin. Hän rohkaisee kaikkia loimulaisia lähtemään rohkeasti mukaan Loimun toimintaan. Hän muistuttaa myös tarttumaan uuden, isomman liittomme palveluihin ja etuuksiin!

 

Jyväskylän yliopistossa ympäristötieteitä opiskeleva Maj Rasilainen on pitkän linjan järjestöaktiivi. Sivuaineita häneltä löytyy niin kemiasta kuin yhteiskuntatieteistä. Maj haki promoottoriksi, hän koki promoottorin pestin olevan loistava mahdollisuus lähteä kehittämään uutta liittoa ja sen toimintaa omalla kampuksella. Hän kokee, että liitolla on paljon tarjottavaa opiskelijoille, ja Maj haluaa olla tuomassa yhteen opiskelijoiden tarpeita ja liiton osaamista. Opiskelijoiden on myös tärkeää tietää liiton tarjoamista palveluista ja eduista. Parhaiten tämä tieto siirtyy juurikin tämän kaltaisen opiskelijatoiminnan avulla. Parasta promoottorin hommassa on se, ettei sitä tarvitse tehdä yksin, vaan asioita ideoidaan ja toteutetaan useamman ihmisen voimin.

Annastiina Rytkönen toimii Loimun kampuspromoottorina Oulun yliopistolla. Annastiina opiskelee biokemiaa. Tulevaisuudessa hän aikoo työllistyä mielekkääseen ja mieluusti luovuutta vaativiin bioalan tehtäviin, esimerkiksi tuotekehitykseen. Annastiinan tavoitteena on saattaa alulle ja kehittää Loimun opiskelijatoimintaa Oulussa mahdollisimman mielekkääksi ja houkuttelevaksi sekä jäsenille että aktiiveille. Samasta syystä hän lähti promoottoriksi. On mielenkiintoista nähdä, kuinka uusi liitto ja sen toiminta lähtevät kehittymään! Parasta kampuspromoottorin työssä on ehdottomasti muiden aktiivien tapaaminen ja ideoiden pallottelu, sillä siinä oppii ja saa uusia ideoita!

teksti Promoottorit, Henri Annila • kuva Tuula Kilpeläinen

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.