07.06.2018

Evästauolla

Helena Herttuainen

sohva

Loimu haluaa tukea jäseniään työelämässä

Loimu tarjoaa jäsenille tukea uran kaikissa vaiheissa: valmistumisen hetkellä työmarkkinoille siirryttäessä, risteystilanteissa oman urapolun löytämisessä, esimiestehtäviin siirryttäessä, ulkomaan työskentelyssä ja työttömyyden hetkellä. Lisäksi tuemme jäsenistön menestymistä työmarkkinoilla taitojen kehittämisen, uravaihtoehtojen löytämisen, oman osaamisen hyödyntämisen ja palkkatietouden kautta.

Koulutuksia tarjotaan neljän teeman alla; työsuhteet ja edunvalvonta, esimiestyö, työnhaku ja uravaihtoehdot sekä osaaminen ja työhyvinvointi. Iso osa koulutuksista on webinaareina, joihin pääset mukaan kotikoneeltasi. Myös lähikoulutuksia järjestetään joka vuosi suurimmilla paikkakunnilla.

Tukea tarjotaan eri muodoissa, valitse se, mikä sopii itsellesi parhaiten. Verkossa urapalvelut.fi/loimu löytyy työnhakuun ja osaamiseen liittyviä tiiviitä videoita. Jäsensivujen intranetissä löydät koulutuksien tallenteita omaan tahtiin katsottavaksi, jos et päässyt osallistumaan mielenkiintoiselle kurssille. Työnhaun dokumenteista ja LinkedIn-profiilista voi jättää kommentointipyynnön sähköpostiin urapalvelut (at) loimu.fi. Samaan osoitteeseen voi lähettää myös kysymyksen palkkatoiveesta, liitä mukaan ilmoitus ja kerro lyhyesti taustoistasi postissa.

Voit varata henkilökohtaisen keskusteluajan liiton urapalvelupäällikön kanssa työnhakustrategiastasi, tai puhelinajan uravalmentajan kanssa laajoista uraan ja työnhakuun liittyvistä teemoista. Yhdelle jäsenelle on varattavissa maksimissaan kolme keskusteluaikaa uravalmentajan kanssa. Uravalmennuksen varaus tapahtuu verkossa osoitteessa urapalvelut.fi/loimu.

Vaikeassa tilanteessa auttaa myös vertaisryhmä, jossa muut osallistujat ovat samassa tilanteessa. Ilmoittaudu mukaan työttömien ja vanhempainvapaalta palaavien vertaisryhmiin. Vertaisryhmätoimintaa lähellä on myös mentorointi, jossa työelämässä kokeneempi kollega tukee uran alkuvaiheessa tai käännepisteessä olevaa. •

Urapalveluista tukea työuralle

Loimun urapalvelut ovat tukenasi koko opiskelu- ja työuran ajan auttaen työnhaussa ja uran suunnittelussa. Tarjoamme koulutuksia, alan avoimien työpaikkojen listauksia verkkosivuilla ja somessa, työnhakudokumenttien kommentointia ja LinkedIn-profiilin optimointia, videovinkkejä, henkilökohtaista uravalmennusta ja sparrausapua.

Koulutukset julkaistaan puolivuosittain verkkosivujen tapahtumakalenterissa, ja ne ovat pääsääntöisesti ilmaisia jäsenille. Koulutuksista mahdollisimman moni on etäyhteyden kautta toteutettava webinaari, jotta Loimun jäsenet pääsevät mahdollisimman kattavasti mukaan. Koulutuksia järjestetään eri teemoilla tukien ammatillista kehittymistä, esimiestyötä, työsuhteisiin liittyviä oikeuksia sekä työnhakua. Työnhaun tukena ovat myös cv:n, työhakemuksen ja työsopimuksen henkilökohtaiset kommentoinnit. Toimistolla uraneuvonnasta ja -palveluista vastaa urapalvelupäällikkö Suvi Liikkanen.

Henkilökohtaista uraneuvontaa voi varata verkossa myös UP! Partnersin ammattitaitoisilta ja innostavilta uravalmentajilta. Heiltä saa apua ja vinkkejä urasuunniteluun, omien vahvuuksien viilaamiseen ja piilotyöpaikan metsästykseen. Keskusteluaikoja voi käyttää maksimissaan kolme, minkä jälkeen on mahdollisuus ostaa lisää valmennusta jäsenhintaan 15 prosentin alennuksella. Varaa oma keskusteluaika osoitteessa
www.urapalvelut.fi/loimu.

 

teksti Suvi Liikkanen

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.