07.06.2018

Evästauolla

Helena Herttuainen

loimuLoimun valtuuston 1. varapuheenjohtaja Ilkka Matilainen (vasemmalla), puheenjohtaja Merli Juustila, 2. puheenjohtaja Jani Korhonen.

 

Loimulle valittiin uusi valtuuston puheenjohtajisto

Loimun historian ensimmäinen valtuuston kokous pidettiin 31.5.2017 Helsingissä. Kevätkokouksessa oli paikalla 32 huhtikuussa vaaleilla valittua valtuutettua.

Kokouksessa valittiin yksimielisesti Loimun valtuuston puheenjohtajaksi Merli Juustila, ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Jukka Matilainen ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Jani Korhonen.

Sääntömääräisten asioiden lisäksi kokouksessa käsiteltiin valtuustovaaleja sekä hyväksyttiin Loimuun 14 uutta jäsenyhdistystä. Seuraavan kerran Loimun valtuusto kokoontuu seminaariin 22.–23.9.2017 suunnittelemaan vuoden 2018 toimintaa. Valtuuston syyskokous pidetään 25.11.2017.

Mukaan jäsenyhdistysten toimintaan?

Loimun valtuusto on kevään 2017 aikana hyväksynyt Loimuun 34 jäsenyhdistystä. Jäsenyhdistyksistä pääosa on alueellisia, toimiala- tai työpaikkakohtaisia yhdistyksiä.
Lista jäsenyhdistyksistä löytyy Loimun verkkosivuilta osoitteesta www.loimu.fi/toiminta/jasenyhdistykset. Jäsenyhdistykset tarjoavat loimulaisille arvokkaan ammatillisen verkoston sekä paikallista toimintaa lähellä jäsentä. Loimu tukee jäsenyhdistyksiään taloudellisesti ja toiminnallisesti. Loimun jäsenet voivat liittyä yhdistyksiin ottamalla suoraan yhteyttä yhdistyksen hallitukseen. Tarkemmat yhteystiedot saat assistentti Eila Ruonalalta (eila.ruonala (at) loimu.fi).

Onko yhdistyksesi kiinnostunut liittymään Loimuun jäsenyhdistykseksi?

Vieraile sivullamme www.loimu.fi/toiminta/jasenyhdistykset ja saat tietää, miten liittyminen tapahtuu sekä millaista tukea Loimu jäsenyhdistyksilleen tarjoaa. Seuraavan kerran Loimun valtuusto hyväksyy yhdistysjäseniä syyskokouksessaan 25.11.2017 ja syyskokoukselle osoitetut hakemukset tulee lähettää Loimuun viimeistään 12.10.2017 osoitteeseen yhdistykset (at) loimu.fi. •

teksti Johann Hristov, kuva Veikko Somerpuro

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.