office

Loimun Urafoorumi

Metsään, puutuotteisiin ja -jalosteisiin liittyviä uramahdollisuuksia on esillä Urafoorumissamme torstaina 9.11.2017 klo 15–18 Messukeskuksen kongressikeskuksessa kongressin tilassa 203.

Urafoorumi tarjoaa metsään sekä puutuotteisiin ja -jalosteisiin liittyvistä työpaikoista kiinnostuneelle opiskelijalle ja työnhakijalle laajan kattauksen alan työnantajia. Urafoorumista saat myös vinkit oman palkkapyynnön määrittelyyn sekä ansioluettelon parantamiseen. Tilaisuuden alussa kuullaan Loimun toiminnanjohtajan tervehdys sekä onnitellaan vasta­valmistuneita metsänhoitajia. Lisätietoa Urafoorumista sekä ajanvaraus CV-klinikalle Loimun verkkosivu­jen tapahtumissa. Terve­tuloa tapaamaan työnantajia ja verkostoitumaan! Tänne ovat kaikki jäsenet tervetulleita.

Urafoorumi järjestetään yhdessä Metsäylioppilaat ry:n kanssa ja samaan aikaan metsäalan suurimman ammattilaistapahtuman Metsäpäivien kanssa. Urafoorumiin on vapaa pääsy eikä osallistuminen edellytä Metsäpäivien lippua. Lisätietoa Metsäpäivistä sivulla www.smy.fi/metsapaivat.

Vastavalmistuneet, työttömät ja opiskelijat Metsäpäiville erikoishintaan

Työttömät sekä vuosien 2016 ja 2017 aikana valmistuneet Loimun jäsenet pääsevät Metsäpäiville 40 euron erikoishintaisella lipulla (normaalisti 200 euroa).

Kampanjahinta sisältää kaikki Metsäpäivien tilaisuudet sekä torstaina aamukahvin, lounaan ja päiväkahvin. Alennushintaisen lipun voi ostaa Metsäpäivien infosta. Loimu on lähettänyt edellä mainittuihin ryhmiin kuuluville liiton jäsenille lisätietoa sähköpostilla alennus­kampanjasta.

Metsäpäivien opiskelijalippu maksaa 10 euroa. Alennuksen ehtona on alennukseen oikeuttava kortti tai muu todistus, joka tulee esittää sisäänkäynnin yhteydessä. •

Valtuuston seminaarissa suunniteltiin Loimun toimintaa

Loimun valtuusto kokoontui ensimmäiseen seminaariinsa 22.–23.9.2017. Seminaarin alussa kuultiin Akavan puheenjohtaja Sture Fjäderin ajankohtaiskatsaus Akavan edunvalvonnasta, jonka jälkeen seminaarin avasivat Loimun valtuuston puheenjohtaja Merli Juustila ja Loimun uusi, marraskuussa työnsä aloittava, toiminnanjohtaja Mikko Salo.

Seminaarin ensimmäisenä päivänä Loimun henkilöstö esitteli valtuutetuille Loimun toimintaa pohjaksi vuoden 2018 toiminnan suunnittelulle. Seminaarin osallistujille oli annettu ennakkotehtäväksi miettiä valtuuston toimintaa sekä oman valtuustoryhmän toiveita Loimun toiminnalle nyt käynnissä olevan valtuustokauden ajaksi. Seminaarin toisena päivä valtuutetut pohtivat fasilitoidun ryhmätyön avulla Loimun sekä sen hallinnon kehittämistä.

– Valtuuston seminaari sujui erinomaisesti. Saimme työskentelystä erittäin rautaista ja raikasta materiaalia tulevaisuuden suunnitteluun, kommentoi Loimun varapuheenjohtaja Helena Herttuainen seminaarin onnistumista.

Seuraavan kerran Loimun valtuusto kokoontuu sääntömääräiseen syyskokoukseensa 25.11.2017. Syyskokouksessa mm. hyväksytään Loimun toimintasuunnitelma ja budjetti vuodelle 2018 sekä tehdään päätökset Loimun hallituksen kokoonpanosta.

 

teksti Johanna Hristov

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.