26.11.2018

Meidän polkumme

Helena Herttuainen

suomifi

Yksi osoite, yksi kirjautuminen - Suomi.fi

Onko perheesi kasvamassa? Jäitkö työttömäksi? Haluatko perustaa yrityksen? Tarvitseeko läheisesi apua? Mm. näihin ja moniin muihin kysymyksiin voit hakea vastausta uudistuneesta Suomi.fistä. Täältä löydät julkiset palvelut elämäsi eri tilanteisiin. Asioi julkisissa palveluissa silloin, kun se sinulle itsellesi parhaiten sopii – sujuvasti ja turvallisesti.

Voit asioida eri viranomaisten kanssa yhdellä kirjautumisella ja nähdä omia tietojasi eri rekistereissä. Kirjaudu pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai henkilökortilla. Nyt jo Kelan, Trafin ja Tullin palveluissa on käytössä Suomi.fi-tunnistus.

Jos et voi tai halua asioida itse viranomaisten tai yritysten kanssa, voit valtuuttaa toisen hoitamaan omia asioitasi tai yrityksen asioita. Suomi.fi-valtuudet on jo nyt käytössä monien verkkopalveluiden taustalla.

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.