26.11.2018

Meidän polkumme

Helena Herttuainen

valtuusto

Kuvassa Loimun uusi hallitus, joka aloittaa toimintansa 1.1.2018. Eturivissä vasemmalta Vilma Ihalainen, puheenjohtajaksi valittu Helena Herttuainen ja Jaakko Kittamaa. Takarivissä vasemmalta Esa Uotila, Miiro Jääskeläinen, Pirjo Saikkonen, Jouni Vainio, Julia Mali ja Janne Saarela. Kuvasta puuttuu Maria Mäkinen.

 

Loimun puheenjohtajaksi Helena Herttuainen

Loimun valtuusto kokoontui ensimmäiseen syyskokoukseensa 25.11.2017 Vantaalle.

Kokouksessa valittiin hallitus, hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä vahvistettiin jäsenmaksut vuodelle 2018. Loimun valtuuston kokouspäivä aloitettiin valtuustoryhmien kokouksilla, joissa valtuustoryhmät pääsivät yhdessä valmistautumaan tulevaan kokoukseen, ennen kaikkea Loimun puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten valintaan.

Ensimmäinen Loimussa vaaleilla valittu hallitus

Ensimmäisenä toimintavuonna 2017 on Loimun hallituksena toiminut vanhoista liitoista kiintiöperiaatteella valittu hallitus, joka sääntöjen mukaan lopettaa toimintansa 31.12.2017. Syyskokouk­sen tehtävänä oli päättää hallituksen koko sekä valita hallituksen puheenjohtaja ja jäsenet. Valtuusto päätti valita Loimun hallitukseen puheenjohtajan lisäksi yhdeksän jäsentä (ks. kuva).

Jäsenmaksuihin ei korotuksia

Toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksymisen yhteydessä vahvistettiin myös jäsenmaksut ja hallinnon palkkiot vuodelle 2018. Jäsenmaksut ja niiden alennusperusteet päätettiin pitää ennallaan, lukuun ottamatta työttömyyskassaan kuuluvien opiskelijoiden jäsenmaksua, jota laskettiin 99 eurosta 84 euroon.

Loimuun kahdeksan uutta yhdistysjäsentä

Loimun yhdistysjäsenet hyväksyy valtuusto. Uusiksi yhdistysjäseniksi hyväksyttiin geofyysikkojen liitto, Helsingin metsänhoitajat, Kaupan alan Loimu, Keski-Suomen metsänhoitajat, Loimun akateemiset Tampereella, Loimun opiskelijat Oulu, Pohjois-Karjalan metsänhoitajat sekä THL:n luonnontieteilijät. Näiden uusien yhdistysjäsenten myötä Loimussa on nyt 42 jäsenyhdistä. •

Johanna Hristov, järjestöpäällikkö, Loimu

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.