26.11.2018

Meidän polkumme

Helena Herttuainen

opiskelijat

Monisävyistä opiskelijatoimintaa

Allekirjoittaneilla on ollut ilo olla seuraamassa ja toteuttamassa Loimun opiskelijatoimintaa sekä kansallisella että paikallisella tasolla. Kulunutta vuotta ovat värittäneet toiminnan vakiinnuttaminen ja käytäntöjen luominen sekä liiton jännittävät valtuustovaalit.

Loimulaiset opiskelijat ovat päässeet näyttämään kykynsä ja motivaationsa liiton kehittämiseksi. Opiskelijat ovat esimerkillisesti kyenneet näyttämään loimulaisen yhteishengen sekä yhteisöllisyyden merkityksen ja vaikutuksen. Heti vuoden alussa liiton opiskelija-aktiivit määrittelivät itsensä loimulaisiksi, toisin sanoen vanhoja taustaliittoja ei muisteltu vaan alettiin aidosti rakentamaa loimulaista opiskelijatoimintaa. Juuri tämä opiskelijoiden Loimu-pöhinä on mahdollistanut liiton asettumisen kampuksille sekä murtamaan entisiä liittoidentiteettirajoja.

– Loimun opiskelijoiden vahvuuksia ovat yhteisöllisyys sekä toiminnallinen asenne, mikä näkyy ”kaveria ei jätetä” ja ”haasteet ovat mahdollisuuksia” -mentaliteettina, tuumailee Loimun opiskelijatoimikunnan puheenjohtaja Juho Ikonen.

Loimun opiskelijoita voidaan kuvailla rohkeiksi, motivoituneiksi ja tulevaisuuteen katsoviksi. He haluavat olla aidosti kehittämässä liittoa, ennakoiden tulevaisuuden haasteita. Toimintaa kuvastaa kokeilunhalu toimintamallien soveltamisessa, viestinnässä ja vaikuttamisessa. Uusia ideoita ja hyviä käytäntöjä on kyetty jakamaan toisille, ja siten on mahdollistettu sekä toimijoiden että yhdistyksien kehittyminen. Opiskelijat kannustavat ja tukevat toisiaan, mikä ilmenee mm. monisävyisenä äänenä liiton sisällä.

– On ollut ilo olla mukana kaikkien kanssa kehittämässä Loimun opiskelijatoimintaa ja seurata, kuinka toiminta on kehittynyt ja kasvanut vuoden aikana. Ei sitä voi olla muuta kuin ylpeä siitä, kuinka kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja ovat niin äärettömän innokkaita, pohtii Loimun opiskelijatoimikunnan varapuheenjohtaja Ronja Lanndér.

Annetaan Loimu-pöhinän näkyä ja levittäytyä koko kentälle! •

 

Loimun opiskelijat toivottavat; Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! God jul och gott nytt år! Merry Christmas and a happy new year! Joyeux noël et bonne année!

TEKSTI OPISKELIJATOIMIKUNNAN PUHEENJOHTAJA
JUHO IKONEN & VARAPUHEENJOHTAJA RONJA LANNDÉR

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.