26.11.2018

Meidän polkumme

Helena Herttuainen

meri

Suosittele Loimun jäsenyyttä - suojelet samalla Itämerta

Loimun alku on ollut menestyksekäs, mutta kasvun­varaa on vielä. Auta meitä tavoittamaan uusia jäseniä suosittelemalla Loimua!

Loimu edustaa nyt jo noin 15 000 luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijää. Liiton tulevaisuuden kannalta on kuitenkin tärkeätä, että jäsenmäärä kasvaa jatkossakin. Mitä suurempi liitto, sitä paremmat vaikutusmahdollisuudet ja jäsenpalvelut.

Lähde mukaan edistämään jäsenmäärän kasvattamista! Voit suositella Loimun jäsenyyttä esimerkiksi kollegoillesi tai muille tutuille, jotka täyttävät jäsenyyden kriteerit. Loimun varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä luonnontieteellisen, ympäristötieteellisen tai metsätieteellisen korkeakoulututkinnon suorittanut henkilö tai muun korkeakoulututkinnon suorittanut henkilö, joka työskentelee Loimun aloilla.

Loimu tarjoaa jäsenyyden puoleen hintaan liittymispäivästä helmikuun 2018 loppuun asti. Tarjous koskee tammikuun loppuun mennessä liittyneitä varsinaisia jäseniä.

Suosittelemalla Loimun jäsenyyttä tuet samalla Itämeren suojelua. Jokaisesta liittyneestä uudesta varsinaisesta jäsenestä lahjoitamme 5 euroa Itämeren suojeluun John Nurmisen säätiölle. Kampanja-aika on 1.11.2017–31.1.2018. Liittyminen käy kätevästi verkkosivuillamme www.loimu.fi. •

Johanna Hristov, järjestöpäällikkö, Loimu

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.