suvi_liikkanen

Kiinnostus urapalveluita kohtaan yllätti

Loimun urapalveluilla oli vilkas ensimmäinen toimintavuosi, tavoitimme suuren määrän jäsenistöä sekä koulutusten, neuvonnan että työpaikkailmoittelun kautta.

Koulutuksiin, jotka toteutettiin sekä webinaareina että lähikoulutuksina, ilmoittautui vuoden aikana noin 1 150 henkilöä, ja osallistumiskertoja saatiin yhteensä noin 1 500. Lisäksi palkkaneuvontaa sai noin 118 henkilöä, cv-kommentteja ja muita uravinkkejä 80 sekä henkilökohtaista uravalmennusta 36.

Lisäksi Loimun cv-klinikka kiersi maata ja kommentteja annettiin 72 jäsenelle. Loimun avoimia työpaikkoja seuraa Facebookissa 4 800 henkilöä ja LinkedInissäkin jo 633. Myös työttömien vertaistukea tarjottiin usealla paikkakunnalla, esimerkiksi Työnhakuveturin toimintaan osallistui 136 loimulaista.

 

koulutus

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.