logo

Loimun tulevaisuus

Seuraa Loimun tulevaisuustyötä ja ota kantaa siihen, mihin olemme menossa!

Loimun tulevaisuustyöhön liittyvät aineistot kootaan verkkosivuille → www.loimu.fi/loimuntulevaisuus Seuraa tulevaisuustyötä → https://twitter.com/LoimuRy ja → www.facebook.com/loimuliitto

#loimuntulevaisuus

Kerromme ajantasaista tietoa kaikille Loimun tulevaisuustyöstä kiinnostuneille erillisessä Loimun tulevaisuus -jäsenkirjeessä. Ensimmäinen Loimun tulevaisuus -jäsenkirje lähetetään viikolla 14 koko jäsenkunnalle, ja sen yhteydessä tarjotaan jatkotilausmahdollisuus. Tilaa Loimun tulevaisuus -jäsenkirje ja tiedät enemmän!

Loimun strategiatyö käynnistyi

Vuoden 2018 aikana Loimussa kohdistetaan katse tulevaisuuteen ja laaditaan laajalla rintamalla uudelle ammattijärjestöllemme strategiaa. Loimun tulevaisuustyö käynnistyi maaliskuussa hallituksen ja strategiatyöryhmän yhteisellä seminaarilla. Työryhmään kuuluvat

Loimun hallituksesta ja valtuustosta Helena Herttuainen, Jouni Vainio, Miiro Jääskeläinen, Janne Saarela, Merli Juustila, Jani Korhonen, Jukka Matilainen ja Johannes Huokuna. Loimun toimistolta mukana työryhmässä ovat toiminnanjohtaja Mikko Salo, järjestöpäällikkö Johanna Hristov, viestintäpäällikkö Anna Melkas ja edunvalvontapäällikkö Arja Varis.

Loimun ensimmäistä omaa strategiaa tehdään laajassa yhteistyössä. Työtä pohjustaa Loimun jäsenille maalis-huhtikuussa tehty jäsenkysely. Huhtikuussa strategiaan haetaan aineksia Loimun puheenjohtajapäiviltä. Toukokuussa on valtuuston ja kesäkuussa henkilöstön vuoro ottaa osaa strategian hahmottelemiseen.

Työtä fasilitoi viestintätoimisto Tekir.

– Strategiaprosessiin haluttiin mukaan myös ulkopuolinen vetäjä, joka katsoo työskentelyä vähän eri näkökulmasta kuin me loimulaiset. Valitsimme tähän tehtävään viestintätoimisto Tekirin, koska viestinnällä on niin keskeinen osa Loimun tulevaisuustyössä, sanoo Loimun toiminnanjohtaja Mikko Salo.

– Tulevaisuustyön Kick off -tilaisuudessa oli innostunut ja luottavainen henki. Kun työstimme Loimun SWOT:ia, ei kuvaan meinannut millään löytyä heikkouksia. Taaperon iässä oleva liittomme on täynnä mahdollisuuksia, kertoo Loimun puheenjohtaja Helena Herttuainen. Loimun uusi strategia hyväksytään Loimun syysvaltuustossa marraskuussa.

 

Loimun puheenjohtajapäivät huhtikuussa Vantaalla

Miten yhdistystoiminta huomioidaan Loimun tulevaisuudessa? Millainen rooli jäsenyhdistyksillä on Loimun paikallistoiminnassa? Miten EU:n tietoturva-asetuksen muutos vaikuttaa Loimun jäsenyhdistyksiin? Muun muassa näitä asioita pohditaan Loimun puheenjohtajapäivillä 20.–21.4.2018 Sokos Hotel Vantaassa.

Puheenjohtajapäiville kutsutaan kaikki Loimun 41 jäsenyhdistyksen puheenjohtajat. Mikäli puheenjohtaja ei ole Loimun jäsen tai on muuten estynyt osallistumaan, voi yhdistyksestä osallistua varapuheenjohtaja tai muu hallituksen jäsen.

Meillä on Loimussa suuret odotukset puheenjohtajapäiville. Loimun ensimmäisen toimintavuoden aikana yhdistykset liittyivät Loimuun ja valmistelimme yhdistysten peruspalveluita, kuten jäsenrekisterin katseluoikeutta ja yhdistysten jäsenmaksulaskutusta. Nyt puheenjohtajat kokoontuvat Loimun perustamisen jälkeen ensimmäistä kertaa yhteen miettimään loimulaista jäsenyhdistystoimintaa. Meillä on kattava yhdistyskenttä ja siinä on Loimulle paljon positiivisia mahdollisuuksia.

Johanna Hristov

 
 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.