kampuspromot

Katriina Juvonen (vas.), Meri Tuomainen, Heidi Heikkilä ja Santtu Kärkkäinen.

 

Uudet kampuspromoottorit esittäytyvät

Loimun opiskelijasektori sai vahvistusta, kun neljä uutta kampuspromoottoria aloitti työnsä maaliskuun alussa. Kolme heistä aloittaa täysin puhtaalta pöydältä ja neljännelle siirtyy viestikapula, kun kampuksen nykyinen promoottori valmistuu ja siirtyy muihin tehtäviin. Heti ensimmäisenä työpäivänään he pääsivät tutustuman toisiinsa ja muihin loimulaisiin perehdytyspäivän merkeissä.

Kumpulassa promoottorina aloitti Katriina Juvonen. Hän opiskelee kolmatta vuotta geologiaa. Katriina aikoo tehdä kovasti töitä kasvattaakseen opiskelijoiden tietoisuutta Loimun tarjoamista työnhakua ja työkehittymistä edistävistä palveluista. Katriina toteaa, että Loimun ansiosta alojemme opiskelijoilla on olemassa turva työelämään.

Viikin kampuksella voit törmätä jatkossa metsätieteitä kolmatta vuotta opiskelevaan Meri Tuomaiseen. Hän haki promoottoriksi oppiakseen lisää liittojen toiminnasta ja jatkaakseen mukavaa järjestötoimintaa opiskelujen ohessa. Meri on myös innoissaan, kun pääsee työskentelemään monialaisessa työyhteisössä.

Tampereella kampuspromoottorina aloittanut ympäristöpolitiikkaa ja aluetiedettä opiskeleva Heidi Heikkilä on samoilla linjoilla Merin kanssa syistä, miksi haki promoottoriksi. Hän mainitsee esimerkiksi uudet haasteet ja mahdollisuuden kehittää toimintaa, jota loimulaisten alojen opiskelijoille ei vielä ole tarjolla Tampereen yliopistossa. – Tässä työssä pääsee oikeasti tekemään jotain oman näköistä ja kehittämään toimintaa, Heidi tiivistää.

Jyväskylän nykyinen kampuspromoottori Maj Rasilaisen valmistuminen häämöttää aivan nurkan takana. Kampuspromoottorin hattu siirtyykin häneltä kemiaa opiskelevalle pitkän linjan Loimu-aktiiville Santtu Kärkkäiselle. Santtu on Merin tapaan innoissaan siitä, että Loimu yhdistää työntekijöitä ja opiskelijoita yli tieteenalojen. – Kannattaa olla mukana tekemässä oman liittonsa toimintaa, niin pääset vaikuttamaan yhteisiin asioihin ja alojemme tulevaisuuteen, Kärkkäinen linjaa. •

teksti ja kuvat | Henri Annila

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.