johannahristov

Vilinää ja vilskettä Loimun perhepäivässä

Loimun ensimmäinen perhepäivä järjestettiin 10.2.2018 Vantaan SuperParkissa. Perhepäivässä oli yhteensä 265 kävijää.

– Perhepäivä on mukava jäsenetu tällaiselle ruuhkavuosiaan elävälle perusjäsenelle, joka on jo pitkään maksanut liiton jäsenmaksua, mutta harvoin tarvitsee edunvalvonta- tai urapalveluita, kertoi eräs perhepäivään osallistunut loimulainen.

Perhepäivän ideana oli kutsua Loimun jäseniä perheineen lauantaiksi SuperParkin sisäliikuntapuistoon ja samalla vierailemaan Loimun jäsenpisteellä SuperParkin kokoustiloissa. Kokoustilassa oli paikalla Loimun henkilöstöä vastaamassa edunvalvontaa tai jäsenasioita koskeviin kysymyksiin. Jäsenet saivat myös halutessaan vastata Loimun jäsenetuja koskevaan kevyeen kyselyyn. 

Myös Loimun isoimmat jäsenetutarjoajat olivat päivässä mukana yhteistyökumppaneina. Perhepäivän suosio yllätti meidät positiivisesti. Perhepäiviä kannattaa ehdottomasti järjestää myös tulevaisuudessa ja harkita konseptin kokeilua myös muissa kaupungeissa.

 

loimuperhepaiva 

Perhepäivässä esillä olleita jäsenetuja pähkinänkuoressa

Vakuutusyhtiö Turva

Loimun jäsenillä on Turvassa matkustajavakuutus, järjestövakuutus sekä ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus.

Turvan mobiilisovellus TaskuTurva toimii myös matkavakuutuskorttina ja näet siitä helposti vakuutuksesi Turvassa

Ammattiliittojen jäsenet perheineen saavat Turvasta merkittäviä etuja, kuten 10 %:n jatkuvan alennuksen vapaaehtoisista vakuutuksista ja lisämaksuaikaa työttömyyden kohdatessa.

Turva tarjoaa ammattiliittojen jäsenille räätälöityjä vakuutustuotteita, kuten kattavan Liittokaskon sekä Parikulta- ja Henkikulta-henkivakuutukset.

Member+

Member+:sta löydät jäsenetuhinnoin mökkejä, hotelleja, verkkokauppoja ja paljon muuta Tutustu palveluun: www.memberplus.fi

Danske Bank

Loimun jäsenenä saat asuntolainan aina edullisemmin

Vastavalmistuneena Loimun jäsenenä saat laajimmat palvelut päivittäiseen pankkiasiointiisi maksutta, sisäänpääsy yli tuhanteen lentokenttäloungeen ja kattava matkavakuutus, työkalut säästämiseen ja sijoittamiseen ja lainaa ilman avausmaksua – säästät 300 euroa

 
 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.