Kolumni

Jäseniltä suuntaa tulevaisuuteen

Loimun tulevaisuus -projekti on lähtenyt hyvin käyntiin.mikkosalo

Loimun hallitus ja strategiatyöryhmä aloittivat projektityön maaliskuussa. Loimun jäsenyhdistysten puheenjohtajat kokoontuivat huhtikuussa sekä työstämään Loimun tulevaisuutta että luomaan raameja loimulaiselle jäsenyhdistystoiminnalle. Strategiatyöryhmä on jatkanut työskentelyään loppukevään ajan ja toukokuussa valtuusto kantoi kortensa kekoon kevätkokoustaan edeltäneessä seminaarityöskentelyssä.

Maalis–huhtikuussa toteutimme yhden projektin tärkeistä toimenpiteistä, kun Loimun ensimmäinen suuri jäsenkysely tehtiin. Vastauksia tuli noin 1 600, mikä oli ilahduttava määrä. Toivottavasti tulevina vuosina jatkaessamme suurten jäsenkyselyiden tekemistä vastaajien määrä kasvaa entisestään. Viestintäpäällikkömme Anna Melkas vetää tässä lehdessä yhteen jäsenkyselyn tuloksia.

Jäsenkyselystä saamme olennaista tietoa siitä, mitä te pidätte tärkeänä. Saamme suuntaa sille, mitä painotamme teille tehtävän edunvalvonnan ja vaikuttamisen sekä jäsenpalvelujen ja -etujen kehittämisessä. Kyselyn tuloksista otamme toimiston ja luottamushenkilöiden porukalla varteemme risuista ja ruusuista. Saamme aihetta suunnitella, mitä ja miten pitää parantaa ja toisaalta ottaa vastaan kiitosta ja iloita hyvin tehdystä työstä. Jäsenkyselyn tuloksia käytämme loppuvuoden aikana Loimun strategian työstämisessä.

Teemme tulevina vuosina jäsenkyselystä toistuvan työkalun Loimun toiminnan kehittämisessä. Teiltä saatava tieto on yksi Loimun toiminnan kehittämisen kulmakivistä. Kiitokset vielä kaikille vastanneille! •

Mikko Salo, Loimun toiminnanjohtaja

 

#loimuntulevaisuus

 

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.