Lyhyesti

pallas

Pallaksen ilmakehän ja ekosysteemien huippututkimusasema.

 

ACTRIS Suomeen

Ilmakehämittausjärjestön ACTRIS:n päämaja sijoitetaan Suomeen, joka aloittaa toimintansa 2020. ACTRIS on yhteistyöjärjestö, johon kuuluu eurooppalaisia tutkijoita, tutkimusasemia, mittalaitteita ja mittausaineistoa. Sen tehtävä on seurata pienhiukkasten ja hivenkaasujen pitoisuuksia ja ominaisuuksia ilmakehässä. Suomessa järjestön toimijoita ovat Ilmatieteen laitos, Helsingin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto ja Tampereen teknillinen yliopisto. Suomeen päämajan myötä tulee noin kymmenen uutta työpaikkaa, sisältäen johtoportaan ja hallinnonalan tehtäviä. Tehtävät täytetään kansainvälisellä haulla.

 

Lue lisää: https://www.actris.eu/Countries/Finland.aspx

 

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.