henri_annila

Loimu-botti, uusi ja ahkera jäsenpalvelijasi

Verkkosivuillemme aukesi kesällä uusi Loimu-botti, joka vastaa usein kysyttyihin kysymyksiin 24/7.

Loimu-botin hallitsemaan kysymyspatteristoon kuuluu usein kysyttyjä kysymyksiä niin jäsenille kuin jäsenyyttä vielä harkitseville. Botti osaa vastata kysymyksiisi suoraan tai ohjata sinut oikean henkilön juttusille mm. jäsenmaksuihin, omien tietojen päivittämiseen, jäsenetuihin- ja palveluihin sekä työttömyysturvaan liittyvissä kysymyksissä. Jäsenyyttä harkitsevalle botti esittelee esimerkiksi liittymisen hyötyjä, Loimua yleisesti ja auttaa eteenpäin liittymisen kanssa.

Kesän aikana botti on vastaillut kysymyksiin tasaisella tahdilla. Positiivisena yllätyksenä 40 prosenttia botin kanssa asioineista kaipasi vastauksia liittymiseen ja jäsenyyden hyötyihin liittyen. Suosituin teema, josta botin kanssa keskustelu on aloitettu, on ollut jäsenedut ja -palvelut. Seuraavaksi eniten ohjeita on kaivattu omien tietojen päivittämiseen.

Botista kerätään dataa, jonka avulla kehitämme bottia tulevaisuudessa. Otamme mielellämme vastaan palautetta botin toiminnasta. Jos olet jo tutustunut bottiin tarkemmin ja haluat kertoa meille mielipiteesi uudesta jäsenpalvelijastamme, voit olla yhteydessä Järjestöasiantuntija Henri Annilaan (henri.annila (at) loimu.fi, 09 6226 8550).

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.