puu

Maakunnissa loimuaa

Loimu on käynnistänyt yhdessä jäsenyhdistystensä kanssa maakunnissa kiertävän jäsenhankintatapahtumien sarjan. Tapahtumat ovat avoimia kaikille loimulaisille sekä Loimun tai jäsenyhdistyksen jäsenyydestä kiinnostuneille. Tule siis paikan päälle ja ota kaveri mukaan! 

Tilaisuuksia on järjestetty kesäkuussa Kuopiossa ja syyskuussa Tampereella. Turun tilaisuutta suunnitellaan marraskuulle. Lisätietoa sekä ilmoittautuminen Loimun tapahtumakalenterin kautta. Tilaisuuksissa on mukana Loimun toiminnanjohtaja Mikko Salo sekä Loimun jäsenetukumppaneita.

Jos olet kiinnostunut järjestämään vastaavaa tilaisuutta omalla paikkakunnallasi, olethan yhteydessä Johanna Hristoviin (johanna.hristov (at) loimu.fi).

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.