loimumerkki

Roman Tavast Oy

 

Nouda oma Loimu-merkkisi Loimun tilaisuudesta tai toimistoltamme

Me loimulaiset olemme kulkeneet yhdessä jo lähes kaksi vuotta. Yhteiset toimintatavat ovat muotoutuneet jo pitkälle ja Loimun sekä loimulaisten identiteetti alkaa vähitellen rakentua. Identiteetin uusin osa on jäsenillemme jaettava Loimu-merkki!

Merkin tarkoitus on luoda yhtenäisyyden tuntua Loimun jäsenistöön ja mahdollistaa oman jäsenyyden esiin tuominen ja muiden loimulaisten tunnistaminen erilaisissa tilaisuuksissa. Merkki on tarkoituksella hieman juhlava, jotta sitä voi käyttää niin arjessa kuin juhlassakin. Merkin voi siis saada jokainen Loimun varsinainen tai eläkeläisjäsen.

Loimu-merkin suunnittelusta vastasi kultasepänliike Roman Tavast. He kuvailivat ajatustaan valmiin merkin taustalla seuraavasti ” Puu symboloi vahvuutta ja kasvua - liikettä kohti parempaa. Lehtien värit symboloivat nuorison sekoitusta, jotka yhdessä pitävät ympäristöstä huolta ja edistävät puhtaampaa ja vihreämpää tulevaisuutta. Lehtien värit on otettu Loimun nykyisestä logosta”. Merkissä on siis jotain uutta, jotain lainattua ja jotain sinistä!

Merkkiä jaetaan kaikille Loimun varsinaisille ja eläkeläisjäsenille Loimun tilaisuuksissa sekä Loimun toimistolla aukioloaikojemme puitteissa. Merkki on yksi Loimun jäseneduista ja jäsenillemme maksuton. Tervetuloa Loimun tilaisuuksiin tai toimistolle noutamaan oma merkkisi!

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.