tilaisuus

Riikka Pajusen työpajassa sai konkreettisia vinkkejä ja työkaluja työnhakuun.

 

Nuoret loimulaiset suuntaavat rohkeasti työelämään!

Valmistumisen kynnyksellä olevat loimulaiset kokoontuivat kesäkuussa kuulemaan vinkkejä työelämän ensimetreille Rohkeasti työelämään -tilaisuuteen.

Ensimmäistä kertaa kesäkuussa järjestetty vastavalmistuneille ja pian valmistumassa olevilla suunnattu Rohkeasti työelämään -tilaisuus houkutteli paikalle yli 30 loimulaisten alojen äskettäin valmistunutta tai pian valmistuvaa nuorta asiantuntijaa. Tilaisuuden ohjelmistossa oli Loimun toiminnanjohtaja Mikko Salon puheenvuoro ja Loimu-merkin esittely, metsänhoitajaksi valmistuneen Juho Ikosen pitämä vastavalmistuneen puheenvuoro, Loimun yhteistyökumppaneiden Turvan ja Danske Bankin tietoiskut sekä Montevista Oy:n toimitusjohtaja Riikka Pajusen työpaja omien urasuunnitelmien ja vahvuuksien tunnistamiseksi.

Metsänhoitajaksi valmistunut Juho Ikonen piti vastavalmistuneen puheenvuoron.
juhaikonen

Riikka Pajusen työpaja herätti osallistujien keskuudessa vilkasta keskustelua. Keskustelun sävystä päätellen useat osallistujat saivat myös hyviä oivalluksia työpajassa. Riikka Pajunen antoi konkreettisia vinkkejä ja työkaluja esimerkiksi hissipuheen tekemiseen, piilotyöpaikkojen etsimiseen sekä oman motivaation ja osaamisen tunnistamiseen.

Tilaisuus koettiin onnistuneeksi niin järjestäjien kuin osallistujienkin mielestä. Tilaisuudesta annetun palautteen keskiarvo oli 4,7/5. Osallistujat kokivat tilaisuuden konkreettiseksi, hyödylliseksi ja ajatuksia herättäväksi. Järjestäjän näkökulmasta tilaisuuden fiilis oli hyvä, puhujat mielenkiintoisia ja uusi tapahtumakonsepti toimiva. 

Valmistumisen kynnyksellä oleville ja äskettäin valmistuneille on suunnitteilla loppuvuodesta 2018 ja 2019 lisää uusia palvelukokonaisuuksia ja tilaisuuksia. Näin Loimu haluaa tukea työuran alussa olevia alojemme asiantuntijoita esimerkiksi verkostojen rakentamisessa, työnhaussa, uralla etenemisessä sekä työelämässä viihtymisessä. Jos sinulla on uusia ideoita tai toiveita valmistumisen kynnyksellä oleville suunnattuihin palveluihimme tai tilaisuuksiimme, ole rohkeasti yhteydessä järjestöasiantuntija Henri Annilaan.

Toivottavasti tapaamme tulevaisuudessa Loimun tilaisuuksissa ja koulutuksissa!

Montevista Oy:n toimitusjohtaja Riikka Pajusen neljä vinkkiä nuorille loimulaisille:

  • Ole oma itsesi ja usko itseesi
  • Tee sellaisia asioita ja hae niitä työpaikkoja, jotka motivoivat sinua oikeasti 
  • Tee oma motivaatiokartta
  • Tunnista omat vahvuutesi. Mitä olet tehnyt aiemmin ja kerro ne käytännön esimerkkien kautta tulevalle työnantajallesi
 

teksti ja kuvat: Henri Annila

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.