Lyhyesti

teraloop

Suomen syvin reikä

Deep Heat -hankkeen reikä tulee ulottumaan 6,4 kilometrin syvyyteen kalioperään. Syvyyksistä on tarkoitus kerätä geotermistä lämpöä, jota voi hyödyntää kaukolämmityksessä. Geoterminen lämpöenergia on saasteetonta ja uusiutuvaa.

Kotimaisilla uusiutuvan energian innovaatioilla on nyt mahdollisuus nousta merkittävään rooliin ilmastonmuutoksen hidastamisessa. Mikäli tämä hanke onnistuu, voidaan geotermisiä lämpölaitoksia rakentaa lisää. Laitokset pitää rakentaa olemassa olevan kaukolämpöverkon alueelle. Suomessa ja Ruotsissa näitä alueita on paljon, lähes jokaisessa isommassa kaupungissa. 

Lue lisää: http://tuima.fi/otaniemessa-kehitetaan-ennennakemattomia-energiaratkaisuja/

 

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.