nuoria

Varaa paikkasi heti, edellisen perhepäivän liput viestiin käsistä!

 

Loimun perhepäivät Jyväskylässä ja Joensuussa

Tervetuloa Loimun liikuttavan hauskoihin perhepäiviin Jyväskylän ja Joensuun SuperParkkeihin. Jyväskylässä perhepäivä järjestetään 9.2.2019 ja Joensuussa 16.3.2019. Perhepäivänä tarjoamme sinulle ja perheellesi rannekkeet, joilla voitte viettää SuperParkissa vaikka koko päivän ja tutustua Loimun palveluihin.

Perhepäivän ohjelmassa on yhteisen hauskanpidon lisäksi Loimun toiminnanjohtaja Mikko Salon katsaus Loimun tuoreimpiin kuulumisiin. Lisäksi paikalla on mahdollisuus päivittää omat yhteystiedot ja kysyä jäsenyyteen liittyviä kiperiä kysymyksiä Loimun henkilökunnalta. Tilaisuudessa on tarjolla kahvia aikuisille ja mehua sekä keksejä lapsille ja lapsenmielisille. 

Oman paikkansa perhepäivään voi varata Loimun tapahtumakalenterista. Jyväskylän tilaisuuden viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.1.2019 ja Joensuun 6.3.2019. Varaa paikkasi heti, sillä edellisen perhepäivän liput vietiin käsistä! Jyväskylässä mukaan mahtuu 140 osallistujaa ja Joensuussa 140 lasta huoltajineen. Ilmoittautuminen on nyt auki, varmista siis paikkasi kevään huippukivaan tapahtumaan! Yksi jäsen voi varata itselleen maksimissaan 5 ranneketta. •

Lisätietoa ja ilmoittautuminen Loimun tapahtumakalenterissa.

henri

 

 

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.