perhepaiva

Joensuun Perhepäivän liput ovat nyt varattavissa!

Tervetuloa Loimun liikuttavan hauskaan Perhepäivään Joensuun SuperParkkiin 16.3.2019! Tilaisuus alkaa klo 11 ja SuperPark on varattu vain loimulaisten käyttöön klo 11–13. Rannekkeella voit viettää SuperParkissa vaikka koko päivän.

Perhepäivän ohjelmassa on yhteisen hauskanpidon lisäksi Loimun toiminnanjohtaja Mikko Salon katsaus Loimun tuoreimpiin kuulumisiin. Lisäksi paikalla on mahdollisuus päivittää omat yhteystiedot ja kysyä jäsenyyteen liittyviä kiperiä kysymyksiä Loimun henkilökunnalta.

Varaa liput tapahtumaan viimeistän 6.3.2019 Loimun tapahtumakalenterin kautta. Mukaan mahtuu 140 lasta huoltajineen. Yksi jäsen voi varata itselleen maksimissaan 5 ranneketta.

Henri Annila

 

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.