Loimun hallitus on kokouksessaan 23.1.2019 valinnut Loimun 1. varapuheen­johtajaksi Niko Ekholmin ja 2. vara­puheen­johtajaksi Jouni Vainion.

Loimun hallitus on kokouksessaan 23.1.2019 valinnut Loimun 1. varapuheen-johtajaksi Niko Ekholmin ja 2. vara-puheen-johtajaksi Jouni Vainion.

Niko Ekholm työskentelee tuotekehitys-kemistinä Thermo Fisher Scientificilla ja aloitti Loimun hallituksessa vuoden 2019 alusta. Jouni Vainio työskentelee tutkijana Ilmatieteen laitoksella. Jouni Vainio on toiminut Loimun varapuheenjohtajana myös vuosina 2017 ja 2018.

Loimun puheenjohtajana toimii kaksivuotiskaudella 2018–2019 metsänhoitaja Helena Herttuainen Suomen Metsäkeskuksesta. Muut hallituksen jäsenet ovat Tommi Maasilta, Jaakko Kittamaa, Johanna Riitakorpi, Maria Mäkinen, Esa Uotila, Julia Mali sekä Johannes Huokuna.

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.