Lyhyesti

rockrock

Rock´n rollia ilmaston ja ympäristön puolesta!

Legendaarinen RaakkuJaHelmet on täällä taas. Ainoa ympäristörock-genren edustaja Suomessa. Nimi on nyt Valtaisa Luonnontalouskoneisto. Bändin nimi on nimetty emeritusprofessori Pekka Nuortevan luonnon toimintaprosesseja kuvaavan termin mukaan.

Valtaisa Luonnontalouskoneiston kappaleiden aiheina ovat niin ilmastopolitiikan puutteet kuin myös energiatuotannon haasteet. Kyynisyys tai luovuttaminen eivät ole vaihtoehtoja. Yhteistyö ja vastuunotto sen sijaan ovat.

Koneiston tuotantoa voit kuunnella Youtubessa ja Spotifyssa.

https://www.facebook.com/luonnontalouskoneisto/

 

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.