koripallo

Liikunnan riemua ja liiton edustajia Loimun Perhepäivässä Jyväskylässä

Perhepäivä Jyväskylän SuperParkissa kokosi helmikuussa sisäliikuntapuiston täyteen hyväntuulisia loimulaisia. Sekä osallistujat että järjestäjät kuvasivat tapahtumaa onnistuneeksi.

Loimu tarjosi helmikuussa jäsenilleen pääsyn Jyväskylän SuperParkiin ja tilaisuuden tavata liiton työntekijöitä. Jäsenet pistäytyivät Loimun pisteellä liikunnan lomassa tapaamassa toiminnanjohtaja Mikko Saloa ja päivittämässä omia jäsentietojaan. Loimun yhteistyökumppani Danske Bank jakoi paikan päällä tietoa uusimmista jäseneduistaan. Kävijöitä perhepäivässä oli yhteensä 138.

Päivän aikana loimulaiset saivat myös osallistua kilpailuun, jonka suorittaneiden kesken arvottiin leffalippupaketti. Osallistujien tehtävänä oli bongata Loimun tuoreet palvelulupaukset, jotka oli piilotettu eri puolille puistoa julisteiden muodossa.

Perhepäivää pidettiin onnistuneena niin tapahtuman järjestäjien kuin osallistujien mielestä. Suurin osa palautteeseen vastanneista antoi tilaisuudelle parhaan mahdollisen arvosanan 5 (asteikolla 1-5). 

– Kohde oli sopiva, järjestelyt oli tehty hyvin ja liikuntamahdollisuus perheen kanssa tukee hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Koin, että minut huomioitiin ja olin tervetullut tapahtumaan, kertoi eräs perhepäivään osallistuneista.

Loimu pyrkii tulemaan lähelle jäseniään koko maassa ja tarjoamaan monipuolista toimintaa eri elämäntilanteissa oleville jäsenilleen.

– Meille Loimun työntekijöille on todella tärkeää tavata loimulaisia ja keskustella mahdollisimman monen kanssa työ- tai muuhun elämään liittyvistä asioista. Loimun Perhepäivät ovat olleet erinomainen tilaisuus näille keskusteluille. Olemme saaneet hyvää palautetta ja ideoita toiminnan kehittämiseen, kommentoi toiminnanjohtaja Mikko Salo.

Jyväskylän tilaisuus oli järjestyksessä toinen Loimun perhepäivistä. Edellisenä vuonna Vantaan SuperParkissa saatiin nauttia liikunnan riemusta, ja maaliskuussa 2019 Loimun Perhepäivää vietettiin myös Joensuussa.

Seuraavan kerran Perhepäivän merkeissä tavataan lokakuussa Oulussa!

teksti: Kristiina Kemppainen • kuva: henri annila

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.