Liittojen valmennukset mukaan aktiivimalliin

Ammattiliittojen ajama tavoite saada omat valmennuksensa mukaan työttömiä tukeviksi palveluiksi on toteutunut 1.4. alkaen. Aktiivimalliin hyväksyttävät työllistymistä edistävät palvelut ovat laajentuneet ja mahdollistavat työnhakijoille paremmin kohdentuvan tarjonnan. 

Loimu vastaa aktiivimallin laajentumiseen verkkovalmennuksilla, jotka alkavat keväällä oman osaamisen tunnistamisen ja sanoittamisen teemalla. 

– Verkkopohjaisessa valmennuksessa osallistujia voidaan ottaa ympäri Suomen mukaan ja osanottajamäärä on joustava.  Valmennukset rakentuvat viiteen valmennuspäivään ja välitehtäviin, jolloin yhteen valmennukseen aktiivisesti osallistuminen tuo myös viiden päivän aktiivisuusehdon täyteen. 

Tavoitteenamme on tarjota työnhaun ydintaitoja ja saada mahdollisimman moni työnhakijoistamme sujuvasti työelämään. Mahdollisimman nopea koulutusta vastaava työllistyminen on myös loimulaisen työnhakijan tyypillinen toive. 

Verkkovalmennusten lisäksi eri paikkakunnilla tarjotaan työttömien vertaisryhmiä ja kohdennettuja työllistymis­valmennuksia. Näissä valmennuskokonaisuus muodostaa yleensä myös viisi aktiivisuuspäivää. Myös loimulaisille tarjolla olevaa uravalmennusta voi käyttää yksittäisen aktiivisuuspäivän osoittamiseen. Lisätietoa aktiivimalliin kelpaavista valmennuksista saat Loimun verkkosivujen tapahtumakalenterista sekä Loimun toimistolta Suvi Liikkaselta, suvi.liikkanen (at) loimu.fi.

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.