Mitä voisimme tehdä yhdessä?

Loimun puheenjohtajapäivä 7.6.2019 Helsingissä.

Loimu kutsuu jälleen kaikki jäsenyhdistystensä puheenjohtajat yhteiseen tapaamiseen, jossa pureudutaan Loimun tuoreeseen strategiaan ja sen jäsenlupauksiin sekä pohditaan mitä voimme yhdessä tehdä jäsenten hyvinvoinnin ja menestyksen eteen. Toiminnanjohtaja Mikko Salon puheenvuoron lisäksi edunvalvontapäällikkö Arja Varis kertoo puheenjohtajille Loimun edunvalvonnan kuulumisia ja järjestöpäällikkö Johanna Hristov kertoo Loimun tarjoamasta tuesta yhdistyksille. 

Lisätietoa ja tarkemmat tiedot Loimun tapahtumakalenterista.

Johanna Hristov

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.