jopo

Päivitä itsesi ja voita jopo!

Loimulainen, ovathan jäsentietosi ajan tasalla? Saat jäsenyydestäsi parhaan hyödyn, kun tietosi jäsenrekisterissä pitävät paikkansa. 

Oletko päivittänyt jäsenintranetin kautta tuoreimmat koulutustietosi, työtilanteesi ja yhteystietosi? Pystymme valvomaan jäsentemme etua tehokkaasti ja räätälöimään jäsentemme tarpeisiin sopivia palveluita silloin, kun tunnemme jäsenemme hyvin. Lisäksi Loimu-lehti, jäsenkirje ja muut ajankohtaiset viestit tavoittavat sinut, kun yhteystietosi ovat kunnossa.

Käy tarkistamassa ja tarvittaessa päivittämässä jäsenintranetin kautta omat jäsentietosi 1.–21.4.2019, ja osallistut jopon arvontaan! Muista klikata ”tallenna”, vaikka et olisikaan tehnyt muutoksia, jotta saamme tiedon osallistumisestasi. Kaikkien jäsentietonsa päivittäneiden kesken arvotaan huhtikuun lopussa jopo, jonka värin saa voittaja itse päättää.

Kirjaudu sisään jäsenintranettiin osoitteessa www.loimu.fi/intranet

Ota kaikki irti Loimun jäsenyydestä!

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.