ryhma

Adam Kral, Kristiina Kemppainen (keskellä) ja Marjaana Kousa ovat lähteneet vauhdilla mukaan Loimun toimiston työskentelyyn.

 

Uusia voimia Loimun toimistolla

 

Adam Kral

”Aloitin maaliskuun alussa Loimun talous- ja hallintopäällikkönä.  Vedän kolmen hengen hallintotiimiä, jonka vastuulla on Loimun talous-, henkilöstö- ja ICT-hallinto sekä niiden kehittäminen. Tiimimme tavoitteenamme on varmistaa luottamushenkilöiden ja henkilökunnan työn sujuvuus sekä palvella jäseniä mahdollisimman laadukkaasti.  

Valmistuin vuonna 2008 kauppatieteiden maisteriksi Helsingin kauppakorkeakoulusta ja olen toiminut talous- ja hallintopäällikkönä Ihmisoikeusliitto ry:ssä, varainhankinnan tehtävissä Suomen Amnestylla sekä viimeiset vuodet yrittäjänä järjestövarainhankinnan parissa. Odotan innolla, että pääsen kehittämään Loimua ja tuottamaan lisää tietoa luottamushenkilöiden ja henkilökunnan päätöksenteon tueksi sekä järjestön resurssien optimoimiseksi. 

Loimun uuden strategian mukaisesti aiomme olla rohkeita edelläkävijöitä myös hallinnon prosessien kehittämisessä ja talousinformaation hyödyntämisessä. Tavoitteenamme on kasvaa järjestönä ja palvella jäsentemme etuja entistäkin paremmin.” 

Kristiina Kemppainen

”Tulin Loimun järjestöasiantuntijan sijaiseksi helmikuussa. Tärkeimmät vastuualeeni ovat jäsenhankinta ja jäsenpito, jotka sisältävät monipuolisen ja mukaansatempaavan tehtäväkentän. Käytännössä järjestän tapahtumia, suunnittelen ja toteutan kampanjoita, hoidan viestintää ja huolehdin jäseneduista. Lisäksi vastaan opiskelijoiden työmarkkinatutkimuksen toteutuksesta. Keskeisin kohderyhmä työssäni ovat vastavalmistuneet, jotka haluamme tavoittaa nykyistä paremmin. 

Ennen Loimua työskentelin yliopisto-sektorilla opiskelijavalintojen ja opiskelijarekrytoinnin parissa. Opintohallinnon monipuoliset tehtävät ovat tarjonneet erinomaiset eväät myös järjestötyöhön. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri.

Loimussa voin tehdä arvojeni mukaista työtä – minua motivoi työ nuorten hyvinvoinnin ja työelämän parantamiseksi. Loimuun on myös ollut hyvin helppoa tulla töihin. Sen lisäksi, että toimistolla vallitsee rento ilmapiiri, huonekaverini on kotoisin samalta pieneltä paikkakunnalta Pohjois-Suomesta kuin minäkin!”

Marjaana Kousa

”Olen Loimun yksityisen sektorin neuvottelupäällikkö ja aloitin tehtävässäni vuoden 2019  alussa. Tulin Loimuun rahoitusalalta Finnverasta ja minulla on hyvin monipuolinen työura erilaisissa juristin tehtävissä niin julkiselta kuin yksityiseltä puolelta. 

Työsuhdeasiat ovat lähellä sydäntäni ja järjestötoiminta kiinnostaa - siksi olenkin erittäin iloinen, että sain mahdollisuuden Loimussa toteuttaa näitä haaveita. Hoidan Loimussa sekä yleistä että yksityisen sektorin työsuhdeneuvontaa, lisäksi osallistun kemian alan ja yksityisen laboratorioalan taustaryhmiin. Työpäivät kuluvat vauhdikkaasti jäsenten juridisen neuvonnan parissa ja jäseniä tukien. Työsuhdeasioissa mm. vastailen Loimun lakiluuriin ja edunvalvonnan sähköpostiin tulleisiin kysymyksiin ja olen aktiivisesti mukana taustaryhmien toiminnassa.

Työtehtäväni Loimussa ovat hyvin monipuolisia ja haastavia ja tässä työssä pääsee tutustumaan hyvin erilaisissa tehtävissä työskenteleviin ihmisiin. Olen tykännyt kovasti työskennellä Loimussa, täällä on aivan mahtava porukka ja hyvä yhteisen tekemisen meininki!”

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.