näppis

Aktiivimalliin yhteensopivia verkkovalmennuksia

Loimun jäsenille on työnhaun tueksi tarjolla kolme erilaista verkkovalmennusta vuoden 2019 aikana. logo2Tunnista ja sanoita osaamisesi -valmennus aloittaa tarjonnan kesäkuussa, lisäksi syksyn aikana on tarjolla Viisi näkökulmaa piilotyönhakuun -valmennus syyskuussa ja Myy osaamisesi työnantajille -valmennus marraskuussa. Kukin valmennus koostuu kahden viikon avautuvasta viidestä valmennuspäivästä, ja niihin liittyvistä harjoitustehtävistä. Voit suorittaa yhden valmennuksen kukin 65 päivän seurantajakson aikana.

Valmennukseen osallistuminen kerryttää aktiivimallin mukaista aktiivisuusehtoa, kun tehtävät suoritetaan aikataulun mukaisesti ja oppimisen edistymistä havainnoidaan. Työnhakijoille on koko valmennuksen ajan tarjolla valmentajan tuki tehtävien pohdintaan. Loimu kirjoittaa valmennuksen suorittaneille todistuksen, jonka työnhakija toimittaa joko Erkoon tai Kelaan, riippuen työttömyyspäivä-rahan maksajasta.

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.