loma

Hyödynnä kesällä Loimun matkustusedut

Olethan huomannut, että Loimun verkkosivuilla on esitelty Loimun monipuoliset matkustamiseen liittyvät edut? Saat loimulaisena alennuksia lukuisista hotelleista ja loma-asunnoista. Lisäksi laivamatkoja ja risteilyjä on mahdollisuus saada tietyillä reiteillä jäsenetuhintaan, ja voit tarttua myös kuukausittain vaihtuviin erikoisetuihin. Laivaedut voit ottaa käyttöön jäsenintranetissa.

Akavalaisten jäsenetupalvelusta Member+:sta löydät loma-asuntojen rinnalta monia muita Loimun jäsenille neuvoteltuja etuja. Jos et vielä ole rekisteröitynyt palveluun, kesäloma on hyvä hetki tutustua monipuolisiin etuihin! Osan alennuksista ja tarjouksista voit hyödyntää paikallisesti siellä, missä lomalla liikut. Niihin kuuluu esimerkiksi 25 %:n alennus SeaLife Helsinkiin verkkokaupan kautta lippuja ostettaessa. Edun voit hyödyntää kirjautumalla Memberplus-palveluun.

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.