Lyhyesti

Matkasanakirja hiljaisuuteenkirjankansi

Tämä sanakirja on tehty hitaaseen kulkemiseen ja hyvään olemiseen Suomessa. Matkasanakirja auttaa meitä tunnustelemaan, mistä kaivatut kokemukset lopulta koostuvat. Se tarjoaa myös eväitä havahtua meitä ympäröiviin hienouksiin ja ilahduttavuuksiin.

Kotimaan uuteen löytämiseen sopiva teos ottaa herätteitä myös espanjalaisilta, japanilaisilta, tanskalaisilta ja alkuperäiskansoilta – kaikilta ajattelevaisilta, kulkevaisilta ja juurtuvaisilta. Hygge ja siesta tekevät kirjassa seuraa niin kaamokselle, lumelle ja sateelle kuin tyhjyydelle, helteelle ja sylille.

Matkailun kulttuurintutkimuksen professori Soile Veijola ja filosofi Janne Säynäjäkangas johdattavat lukijan kotimaan verkkaisimpiin hetkiin ja tyvenimpiin paikkoihin.

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.