Lyhyesti

ranta

Rantojen siivoukseen rahaa

Pidä Saaristo Siistinä ry:n Siisti Biitsi -ohjelma sai yli 20 000 euron lahjoituksen Partioaitalta.

Partioaitan 365-klubilaisten kaikista ostoksista kertyy prosentti Ympäristöbonusta, joka lahjoitetaan vuosittain klubilaisten valitsemiin eri kohteisiin.

Pidä Saaristo Siistinä ry aikoo kohdistaa lahjoitussumman Siisti Biitsi -rantojensiivousohjelmaansa. PSS ry aloitti ensimmäisenä Suomessa rantojen roskaantumisen järjestelmällisen tutkimisen seitsemän vuotta sitten ja tekee sitä edelleen. Kansalaisille suunnattu Siisti Biitsi -rantojensiivousohjelma aloittaa tänä keväänä jo kuudennen toimintavuotensa. Ohjelman tarkoituksena on siivota rantoja kansalaisten voimin, herättää kiinnostusta rantojen roskaisuustilanteeseen, kerätä tietoa rantojen roskaisuudesta ja mahdollistaa konkreettisen ympäristötyön ja hauskan ulkoilupäivän yhdistäminen.

Siisti Biitsi -ohjelmaan voi osallistua kuka vain järjestämällä omat rantasiivoustalkoot millä tahansa meren, joen tai järven rannalla lumien sulattua. Talkoot ilmoitetaan siistibiitsi.fi-sivustolle, josta talkoolaiset voivat ladata myös rantaroskalomakkeen raportointia varten.

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.