nuuksio

Vuokraa kämppä Nuuksiosta

Loimulaisilla on nyt mahdollisuus vuokrata Helsingin metsänhoitajien kämppää Nuuksion kansallispuistossa. Kämppä sijaitsee Kolmikulmalammen rannalla vajaan 40 kilometrin päässä Helsingin keskustasta ja on rauhallisen metsäluonnon ympäröimä.

Kämppä tarjoaa majoitustilat kymmenelle hengelle. Kämpässä ei ole sähköä. Tupa lämpiää puukaminalla ja keittiössä on puuhella. Kellaria tai kaivoa ei ole, joten juomavetenä käytetään lammen vettä tai Haukkalammen luontotuvan kaivovettä. 

Lisätietoa ja varausohjeet sekä hinnat Loimun verkkosivuilla: https://www.loimu.fi/jasenasiat/jasenedut/hotellit-ja-loma-asunnot/eramokki-nuuksiossa

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.