somea

Somessa loimuaa - tule mukaan!

Loimun omilta somekanavilta, Instagramista, Facebookista, LinkedInistä ja Twitteristä voit seurata loimulaisia kiinnostavia aiheita ja osallistua halutessasi keskusteluun. Loimulla on omien sivujen lisäksi myös ryhmiä Facebookissa ja LinkedInissä.

Loimu & LinkedIn

Esimerkiksi järjestön avoimen LinkedIn-sivun lisäksi Loimun oma LinkedIn-ryhmä tukee jäsenten ammatillista verkostoitumista ja ammatti-identiteetin rakentamista. Jaamme ryhmässä tietoa työpaikoista, ammatillisesta kehittymisestä, uramahdollisuuksista ja jäsentemme työelämään liittyvistä asioista.

"Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto" on suljettu ryhmä, johon pääsee Loimun jäsen. Kun lähetät LinkedIn-palvelussa ryhmään liittymispyynnön, tarkistamme jäsenrekisteristä, että olet Loimun jäsen. Hyväksyntään ja vastaukseen menee 1–3 työpäivää.

Ryhmässä voit käydä muiden Loimun jäsenten kanssa keskustelua ammatillisista asioista, kuten koulutus-, ura- ja työllistymismahdollisuuksista tai omista kokemuksista ja työelämäkysymyksistä. Loimun henkilöstöä ja urapalveluiden tukihenkilöitä on mukana ryhmässä ja he osallistuvat mahdollisuuksien ja tarpeen mukaan keskusteluun.

LinkedIn-ryhmässä saat myös ideoita oman LinkedIn-profiilisi rakentamiseen sellaiseksi, että se tukee esimerkiksi työnhakua.

some2

Teksti: Pauliina Heikkilä

 

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.