loimua

Mentoroinnilla nostetta tulevaisuuteen

Loimun mentorointiohjelma selkeyttää suunnitelmia uran taitekohdissa ja vahvistaa ammatillista verkostoa.

Mentorointiin hakeutuneet odottavat tyypillisesti selvyyttä tulevaisuuteen ja auttavan rakentamaan ammatillista verkostoa. Usein odotuksena on, että mentoroinnissa puhutaan osaamisesta ja sen profiloinnista, miten päästä tietyn tyyppisiin tehtäviin tai parannetaan vinkein työnhakutaitoja. 

Noin vuoden mittainen mentorointi voidaan nähdä omana kehittymisprosessina, jossa avartuvat sekä aktorin että mentorin ajatusmaailma ja näkökulmat. Mentori koetaan myös tsemppaajana, tukena ja luotettuna keskustelukumppanina, joka auttaa hahmottamaan urapolkua ja sen vaihtoehtoja. 

 

 

Kiinnostaako mentorina toimiminen?

Mentoreita kaivataan usein lääketeollisuudesta, ministeriöistä, järjestöistä ja tutkijauralta, mutta myös monesta muusta organisaatiosta. Mikäli olisit valmis keskustelemaan urasta ja valinnoistasi, työelämän vaatimuksista, sekä pohtimaan aidosti aktorin uravaihtoehtoja ja henkilökohtaisia vahvuuksia, ottaisimme sinut mielellämme mentorlistallemme! Voit käydä merkitsemässä kiinnostuksesi mentorointiin Loimun jäsenintranetissä, johon pääset kirjautumaan omalla jäsennumerollasi.

www.loimu.fi > Jäsenintranet > Omat tiedot > [x] Haluan toimia mentorina tarvittaessa

 
 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.