opiskelijalle

 

Klikkaa kuva isommaksi.

 

Uudet kampuspromoottorit Tampereelle ja Itä-Suomen yliopistoon

Loimun kampuspromoottoriverkosto sai uudet innokkaat tekijät Tampereelle ja Itä-Suomen yliopistoon marraskuussa 2019!

Biologiaa Joensuussa opiskeleva Michelle Kozlova on keskittynyt opinnoissaan erityisesti vesistöihin ja hallintoon liittyviin teemoihin. Promoottorin työssään hän odottaa erityisesti muihin opiskelijoihin tutustumista ja sitä, että pääsee yhdessä vaikuttamaan ja tekemään opiskelijoille parempaa tulevaisuutta ammattiliiton avulla. Itä-Suomen yliopiston promoottorina Michelle vastaa myös Kuopion kampuksella Loimun opiskelijatoiminnan tukemisesta. 

Tampereella loimulaiset opiskelijat saattavat jatkossa törmätä Rosa Karvoseen, joka opiskelee toista vuotta bioteknologiaa Kaupin kampuksella. Rosalla on kokemusta myös biolääketieteen opinnoista Itä-Suomen yliopistosta. Uudessa työssään hän on innoissani siitä, että pääsee tuomaan Loimua tutummaksi opiskelijoille. 

– Olen saanut Loimusta paljon apua sekä iloa. Toivon, että myös kaikki muut tamperelaiset loimulaiset kokisivat samalla tavoin, Rosa kertoo. 

Opiskelija-aktiivista järjestöalan työntekijäksi

Molemmilla uusilla promoottoreilla on kokemusta järjestötoiminnasta ja Loimun opiskelijatoiminnasta omilla kampuksillaan. Ensimmäisenä Rosan työlistalla on Tampereella opiskelevien loimulaisten saaminen mukaan toimintaan ja Loimun opiskelijayhdistyksen perustaminen Tampereelle. Michelle aikoo puolestaan panostaa turvallisen ja hyvän ilmapiirin luomiseen. 

– Yhteiset pelisäännöt ja hyvä tekemisen meininki, sen päälle on hyvä lähteä sitten rakentamaan jatkoa, Michelle toteaa.

Loimun jäsenyyden hyödyt ovat molemmilla uusilla promoottoreilla kirkkaina mielessä. 

– Loimusta on apua monessa kinkkisessä tilanteessa! Loimulaisten työnhakuiltamat rohkaisivat minua hakemaan moniin ennalta-arvaamattomiin kesätyöpaikkoihin. Lisäksi sain paljon apua cv:n sekä työhakemuksen tekemiseen, tiivistää Rosa. 

Michelle puolestaan korostaa Loimun tarjoamaa tukiverkostoa. 

– Itse olen tykännyt, kuinka helposti lähestyttävä ammattiliitto Loimu on. Se on myös osa tukiverkostoa, jota varsinkin vastavalmistuneena tulee tarvitsemaan. Työelämän ensi metreillä tulee paljon uusia asioita vastaan, joihin yliopisto ei suoranaisesti valmista.

Lopuksi vielä Rosan terveiset Loimun opiskelijatoiminnan parista: – Aktiivina olen päässyt osallistumaan lukuisiin Loimun tapahtumiin. Lisäksi olen tutustunut sekä pitänyt hauskaa ympäri Suomea tulevien loimulaisten kanssa. Ole siis rohkeasti yhteydessä oman kampuksen promoottoriin ja lähde mukaan Loimun opiskelijatoimintaan!

Teksti: Henri Annila

 

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.