Uusi kampuspromoottori Kumpulaanjani

Helsingin Kumpulan kampuksella puhaltaa kevään myötä uusia tuulia, kun kampuspromoottorin tehtävät siirtyivät maaliskuussa uudelle promoottorille. Uutena promoottorina aloitti Jani Lehto, joka on neljännen vuoden biologian opiskelija.

Janilla on järjestökokemusta useammalta vuodelta sekä edunvalvonta- että tapahtumasektorilta. Vuosien aikana Jani on ehtinyt myös toimia useassa järjestössä erilaisissa tehtävissä.

– Järjestötoiminnasta olen kyllä saanut paljon työkaluja tapahtumien järjestämiseen ja viestintään. Koen myös, että ulossuuntautunut persoonani on eduksi kampuspromoottorin työssä, sillä työhön kuuluu paljon erilaisten ihmisten kanssa työskentelyä, Jani tiivistää.

Jani kertoo innostuneensa kampuspromoottorin työstä, sillä se tarjoaa mahdollisuuden laajentaa omaa järjestöosaamistaan ja tutustua Kumpulan kampuksen toimintaan. Kampuspromoottorin työn kautta pääsee oppimaan paljon ammattiliittojen toiminnasta. 

– Lisäksi on mahtavaa päästä osaksi tiimiä, joka tuo ammattiliittojen ja erityisesti Loimun toimintaa tutuiksi opiskelijoille jo fukseista lähtien. Loimussa siisteintä on jäsenlähtöinen toiminta ja tekemisen meininki. Loimu panostaa jäsenistönsä kouluttamiseen ja ajankohtaisista asioista tiedottamiseen sekä reagoimiseen. Ammattiliitoissa on hyvä mahdollisuus yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen laaja-alaisesti ja yllättävissäkin paikoissa, Jani tuumaa.

Janin mielestä on ehdottoman tärkeää, että työelämään liittyvät asiat ja tahot ovat tuttuja jokaiselle opiskelijalle jo opintojen aikana. Itselleen tuttuina ongelmina Jani nostaa esiin ansioluetteloon ja työhakemuksiin liittyvät epävarmuudet sekä palkkatoiveen määrittelyn. 

– Itse olen saanut Loimulta arvokkaita neuvoja liittyen työnhakuun ja työelämän kiekuroihin, Jani vinkkaa.

Teksti ja kuva: Jani Lehto

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.