Tässä numerossa

Ajankohtaisia

Työelämä

Edunvalvonta

Loimun uutiset

Opiskelijalle

Hae mukaan mentorointiin!

Mentorointi on hyvä tapa hankkia verkostoja omalle alalle, rakentaa siltaa opiskelun ja työelämän välille sekä suunnitella opintoja tai valmistumisen jälkeistä uraa. Mentorointia voi hyödyntää myös nykyisen uratilanteen kehittämiseksi.

Hakijoita ohjataan loppuvuoden ajan verkkovalmennuksessa, minkä jälkeen hakija pystyy itse löytämään mentorin. Mentoreita ei ole valittu etukäteen, koska haluamme auttaa hakijoita löytämään itselleen sopivimman mahdollisen mentorin. Loimulla on toki muutamia mentorehdokkaita valmiina, mutta usein sopivia henkilöitä etsitään laajemmin jäsenistöstä. Hakiessasi ohjelmaan sinun kannattaa jo alkaa unelmoida ja valmistautua miettimään itsellesi sopivaa mentoria ihan henkilö- tai tehtävätasolla. Haku vuoden 2021 alussa alkavaan mentorohjelmaan on käynnissä 1.9.-18.10.2020 verkkosivujen hakulomakkeella. 

www.loimu.fi/urapalvelut/mentorointi

 

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.