Tässä numerossa

Ajankohtaisia

Työelämä

Edunvalvonta

Loimun uutiset

Opiskelijalle

Jäsenyhdistysten toimintaan avustusta

Loimun jäsenyhdistysten avustushaku vuodelle 2021 järjestetään 12.10.2020–15.11.2020 välisenä aikana. Linkki avustuksen hakemiseen löytyy verkkosivuiltamme www.loimu.fi/jasenyhdistykset/tukea-yhdistystoimintaan/avustukset. Hakemuksen tekee yhdistyksen toimiva hallitus.

Jäsenyhdistysten toiminta-avustusta myönnetään Loimun jäsenille suunnattuun toimintaan, joka tukee jäsenten ammatillista osaamista, vahvistaa jäsenten verkostoitumista ja lisää hyvinvointia. Rahoituksessa on etusijalla toiminta, joka tukee Loimun arvoja ja strategisia tavoitteita.

Tuettavia tapahtumia ovat esimerkiksi koulutukset, seminaarit, opintoretket, tapahtumat ja vuosijuhlat. Rahoituksen jaossa huomioidaan erityisesti eri aloja sekä opiskelijoita ja työelämässä olevia yhdistävä toiminta.

Loimun hallitus tekee päätöksen avustuksista joulukuun kokouksessaan. 

Johanna Hristov

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.