Tässä numerossa

Ajankohtaisia

Työelämä

Edunvalvonta

Loimun uutiset

Opiskelijalle

Loimun toiminnanjohtaja Mikko Salo kansalliseen biotalouspaneeliin

Valtioneuvosto aloittaa syksyllä 2020 vuonna 2014 julkaistun kansallisen biotalousstrategian salopäivitystyön työ- ja elinkeinoministeriön johdolla. Neuvoa antavaksi elimeksi valmistelutyöhön ja linjauksiin ministeriö nimitti heinäkuun alussa vuosiksi 2020–2023 kansallisen bio­talouspaneelin, jota puheenjohtavat elinkeinoministeri ja maa- ja metsätalousministeri. Ministeriö nimitti Loimun toiminnanjohtaja Mikko Salon biotalouspaneelin jäseneksi Akavan edustajana.

– Suomi on biotalousosaamisen edelläkävijä. Luonnonvaroihimme perustuvissa elinkeinoissa on potentiaali kestävälle tulevaisuudelle, uusien työpaikkojen synnylle sekä vientitulojen kasvulle. Lähden todella innostuneena mukaan strategian päivittämistyöhön, Salo sanoo.

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.